Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι 1-1: Προβάδισμα πρόκρισης στην βροχερή Μαδρίτη (video)

Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι 1-1: Προβάδισμα πρόκρισης στην βροχερή Μαδρίτη (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
27/4/2021 23:58
Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στην Ισπανία και πλέον οι μπλε απέκτησαν μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό. Ο Πούλισικ άνοιξε το σκορ 14' για τους μπλε, ισοφάρισε ο Μπενζεμά στο 29' για τους Μαδριλένους. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Μπενζεμά στο 21'.

Η Τσέλσι φαινόταν πιο κινητική στην αρχή και με την ταχύτητα των παικτών της προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τα αρκετά κενά που άφηνε στην άμυνα της η Ρεάλ Μαδρίτης. Στο 10' ο Μάουντ έφυγε με εξαιρετική ενέργεια την αντεπίθεση, σέντραρε στην περιοχή για τον Πούλισικ που βρήκε με την μία τον Βέρνερ όμως ο Γερμανός έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Το 3-5-2 δεν έδειχνε να βγαίνει στην αρχή στον Ζιντάν και ο Τούχελ φρόντισε να το εκμεταλλευτεί. Ο Πούλισικ έφυγε στην πλάτη της άμυνας έπειτα από βαθιά μπαλιά του Ρούντιγκερ και αφού πέρασε και τον Κουρτουά πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα αλλά είδε τον Μπενζεμά με μία ωραία ενέργεια στο 23' να σημαδεύει το δοκάρι. Η μίνι πίεση των Μαδριλένων απέδωσε τελικά στο 29' όταν ο Καζεμίρο και Μιλιτάο πήραν δύο κεφαλιές στην αντίπαλη περιοχή και ο Μπενζεμά με υπέροχο γυριστό έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Η καταρρακτώδης βροχή δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών, με την Τσέλσι όμως να δείχνει να πατάει καλύτερα στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν σαφώς πιο πεσμένος, με τις δύο ομάδες απλά να ψάχνουν την κατάλληλη στιγμή που θα τους έδινε την ευκαιρία για 2ο γκολ και μαζί και το προβάδισμα για την πρόκριση. Οι ευκαιρίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, ο Μπενζεμά στο 51' έστειλα ψηλά άουτ το σουτ που επιχείρησε στο 51' και από εκεί και έπειτα οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε παιχνίδι τακτικής. Τούχελ και Ζιντάν προσπάθησαν να φρεσκάρουν τις ενδεκάδες τους περνώντας τους Ζίγιεχ, Χαβερτζ, Τζέιμς και Αζάρ Οντριοθολα και Ασένσιο αντίστοιχα ωστόσο δεν άλλαξαν και πολλά στο παιχνίδι. Ο Γάλλος προπονητής αλλάζοντας το σύστημα της ομάδας του έφερε μεγαλύτερη ισορροπία και κάλυψε τα όποια κενά υπήρχαν, με την Τσέλσι να δυσκολεύεται να βρει χώρους.

Στα τελευταία λεπτά οι Μαδριλένοι προσπάθησαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και πίεσαν περισσότερο, η κεφαλιά του Βαράν στο 88' κόντραρε και κατέληξε κόρνερ με τους παίκτες της Τσέλσι όμως να διώχνουν με επιτυχία την μπάλα από την περιοχή τους. Μέχρι τα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και οι Λονδρέζοι πήραν ένα αποτέλεσμα που φαίνεται ότι τους δίνει προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.