Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απόλλων Σμύρνης - Βόλος 0-0: «Σφράγισε» την παραμονή η «Ελαφρά Ταξιαρχία» (video)

Απόλλων Σμύρνης - Βόλος 0-0: «Σφράγισε» την παραμονή η «Ελαφρά Ταξιαρχία» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2021 22:07
Ο Απόλλωνας Σμύρνης έφερε ισοπαλία 0-0 με τον Βόλο στην Ριζούπολη και «σφράγισε» και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Σ’ ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα, Απόλλωνας Σμύρνης και Βόλος «κόλλησαν» στο 0-0 στην Ριζούπολη και μοιράστηκαν το βαθμό, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Βόλος στο πρώτο του παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Λόπεθ, προχώρησε σε ορισμένες δοκιμές και πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις. Η μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους άνηκε στον Απόλλωνα, όταν στο 29’ ο Ιωαννίδης κέρδισε τις κόντρες μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε λίγο έξω από τη μικρή περιοχή πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και είχαν από μια καλή στιγμή. Στο 48’ ο Λισγάρας έκοψε σωτήρια την πάσα του Νίνη προς τον Ριένστρα και στο επόμενο λεπτό ο Απόλλωνας έφτασε κοντά στο γκολ με τον Κολ, ο οποίος αστόχησε από καλή θέση. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια και το 0-0 έμεινε ως το τελικό σφύριγμα.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.