Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ατρόμητος - Λαμία 0-0:  «Σφράγισαν» την παραμονή οι Φθιωτοί (video)

Ατρόμητος - Λαμία 0-0: «Σφράγισαν» την παραμονή οι Φθιωτοί (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/4/2021 22:11
Ατρόμητος και Λαμία «κόλλησαν» στο 0-0 στο Περιστέρι, με τους Φθιωτούς να εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην Σούπερ Λίγκα. Από το 33’ με παίκτη λιγότερο οι Περιστεριώτες μετά από αποβολή-γκάφα του Γιαννιώτη.

Σ’ ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα, Ατρόμητος και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 και το τελικό σφύριγμα βρήκε τους Φθιωτούς να πανηγυρίζουν τη μαθηματική παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι Περιστεριώτες πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα αλλά στο 33’ έχασαν με αποβολή τον Γιαννιώτη ο οποίος έπιασε τη μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής. Στις καθυστερήσεις ο Γιακουμάκης είχε χαμένο τετ-α-τετ για τους γηπεδούχους, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Νταβιώτης «φλέρταρε» με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Προβυδάκη αλλά εν τέλει γλίτωσε με κίτρινη.

Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς τίποτα ιδιαίτερο, η Λαμία αρκούνταν στην ισοπαλία και το 0-0 της επέτρεψε να «κλειδώσει» την παραμονή. Από την άλλη ο Ατρόμητος δεν τα έχει καταφέρει ακόμα, αλλά θα κινδυνέψει μόνο με ακραίο σενάριο, όντας στο +4 από τον 13ο Παναιτωλικό δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.