Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 0-1: «Διπλό»… σωτηρίας για τους Αγρινιώτες (video)

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 0-1: «Διπλό»… σωτηρίας για τους Αγρινιώτες (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/4/2021 17:37
Ο Παναιτωλικός με γκολ του Μπαρμπόσα κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», πήρε το πρώτο του «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα κι έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή , δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των πλέι άουτ.

«Διπλό»… σωτηρίας για Παναιτωλικό στα Γιάννενα. Οι Αγρινιώτες πέρασαν με 1-0 από την έδρα του ΠΑΣ και ξέφυγαν προσωρινά από τις τελευταίες θέσεις, ανεβαίνοντας στην 12η, με +2 από τον 13ο ΌΦΗ και +3 από την ουραγό ΑΕΛ έχοντας ματς περισσότερο.

Ο Μπαρμπόσα με ωραία κεφαλιά στο 20ο λεπτό έκρινε το τελικό αποτέλεσμα σ’ ένα κλειστό παιχνίδι με λίγες μεγάλες φάσεις. Οι γηπεδούχοι, που παρατάχθηκαν με αλλαγές εν όψει του ημιτελικού Κυπέλλου, δεν κατάφεραν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, έχοντας ως μοναδική σημαντική στιγμή το δοκάρι σε σουτ του Ελευθεριάδη στο 39’, αν και το πιο πιθανό ήταν πως το γκολ θα ακυρώνονταν για οφσάιντ σε περίπτωση που η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι «έσβησαν» το παιχνίδι και πήραν το πρώτο τους φετινό «διπλό» το οποίο μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο στη μάχη για την παραμονή.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.