Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φλικ: «Θέλω να φύγω από την Μπάγερν το καλοκαίρι»

Φλικ: «Θέλω να φύγω από την Μπάγερν το καλοκαίρι»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
17/4/2021 19:54
Ο Χάνσι Φλικ έριξε τη... βόμβα αμέσως μετά τη νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί της Βόλφσμπουργκ με 3-2 εκτός έδρας για την 29η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Οι Βαυαροί άφησαν πίσω τους τον πρόωρο αποκλεισμό στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την Παρί Σεν Ζερμέν και με το «τρίποντο» ξέφυγαν επτά βαθμούς από τη 2η Λειψία, πέντε «στροφές» πριν το φινάλε.

Ωστόσο η είδηση προέκυψε μετά το τελευταίο σφύριγμα, με τον τεχνικό των πρωταθλητών Γερμανίας Χάνσι Φλικ να αποκαλύπτει δημόσια την πρόθεσή του να φύγει από την Μπάγερν.

Άλλωστε ήδη εδώ και καιρό έχουν κυκλοφορήσει σενάρια που τον θέλουν να αντικαθιστά τον Γιόακιμ Λεβ στον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας μετά το Euro που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του στο «Sky»:

«Θα ήθελα να τερματίσω το συμβόλαιό μου στο τέλος της σεζόν. Αυτό είναι ένα γεγονός. Ήταν σημαντικό για μένα η ομάδα να το μάθει πρώτα από μένα, επειδή υπάρχει ήδη το ζήτημα εκεί έξω. Είμαι πολύ χαρούμενος για με την ομάδα μου. Το μέλλον δεν είναι ξεκάθαρο. Δεν έχει υπάρξει συζήτηση. Φυσικά, η εθνική Γερμανίας είναι μια επιλογή που κάθε προπονητής πρέπει να σκεφτεί. Όμως πρέπει πρώτα να αποδεχθώ τα γεγονότα. Οι τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν εύκολες για μένα. Γι' αυτό η διαδικασία του να μιλήσω στο σύλλογο και στην ομάδα μου ήταν πολύ σημαντική σήμερα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.