Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: «Προπονητής της ομάδας μας είναι ο Μανόλο Χιμένεθ»

ΑΕΚ: «Προπονητής της ομάδας μας είναι ο Μανόλο Χιμένεθ»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
14/4/2021 19:42
Η ΑΕΚ θέλει να βάλει τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούν για τον πάγκο της ομάδας, ξεκαθαρίζοντας πως προπονητής της ομάδας είναι ο Μανόλο Χιμένεθ και δεν έχει παρθεί καμία απόφαση μέχρι στιγμής.

Από την πλευρά της Ένωσης τονίζουν ότι ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβε την ομάδα σε μία κρίσιμη καμπή και αυτό είναι προς τιμήν του, ενώ η προπονοτηλογία που έχει αναπτυχθεί κάνει κακό σε όλη την ομάδα.

«Προπονητής της ομάδας, όπως ο ίδιος ο Μελισσανίδης πρόσφατα και στην πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν το διευκρίνισε και μάλιστα ενώπιον των ποδοσφαιριστών είναι ο Μανόλο Χιμένεθ που ανέλαβε την ΑΕΚ και είναι προς τιμήν του σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Και με προπονητή τον Χιμένεθ συνεχίζουμε κανονικά με την ομάδα να μην έχει βγει εκτός στόχων για αυτή τη χρονιά. Εξακολουθεί να διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στα Play Off, αλλά και και το Κύπελλο Ελλάδας με ένα ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη που για εμάς είναι τελικός.

Δεν έχει κριθεί τίποτα απολύτως για να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα απολύτως και καμία απολύτως απόφαση δεν έχει παρθεί. Και αυτή η άκρατη προπονητολογία που έχει αναπτυχθεί κάνει πολύ κακό πρώτα στην ομάδα και μετά στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές», αναφέρουν χαρακτηριστικά από την πλευρά της ΑΕΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.