Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλάτενμπεργκ: «Σωστό το πέναλτι στο «Καραϊσκάκης, κακώς δεν δόθηκε πέναλτι στον Αστέρα» (video)

Κλάτενμπεργκ: «Σωστό το πέναλτι στο «Καραϊσκάκης, κακώς δεν δόθηκε πέναλτι στον Αστέρα» (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
13/4/2021 19:04
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για άλλη μία αγωνιστική φρόντισε να σχολιάσει τις αμφισβητούμενες φάσεις όλων των αγώνων στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ της Super League Interwetten, έχοντας διαφωνία με μόνο μία φάση στον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά το αιώνιο ντέρμπι αναφέρθηκε στην ανατροπή του Μακέντα από τον Σεμέδο, όπου συμφώνησε με την άποψη του VAR που κάλεσε τον Μπέμπεκ να δει ξανά την φάση και να πάρει πίσω την κίτρινη κάρτα για "θέατρο" στον Ιταλό επιθετικό. Δεν αναφέρθηκε βέβαια ούτε στην κόκκινη κάρτα του Πούγγουρα ούτε και στο ακυρωμένο γκολ του Ελ Αραμπί στην επανάληψη.

Στην μοναδική φάση που διαφώνησε με την κρίση του διαιτητή και του VAR ήταν στο παιχνίδι στην Τρίπολη μεταξύ του Αστέρα και του ΠΑΟΚ. Στο 28ο λεπτό ο Τιλίκας βρέθηκε μέσα στην περιοχή με τον Κρέσπο να βρίσκει την μπάλα με το χέρι και αυτή να καταλήγει κόρνερ. Ο διαιτητής έδειξε παίζεται, ο VAR συμφώνησε με την απόφαση αλλά σύμφωνα με τον Κλάτενμπεργκ έπρεπε να δοθεί η παράβαση καθώς το χέρι του αμυντικού είναι τεντωμένο και καθιστά το σώμα αφύσικα μεγαλύτερο ενώ στη συνέχει κάνει και κίνηση προς την μπάλα.

Όσον αφορά το Άρης-ΑΕΚ θεωρεί σωστή την παράβαση πέναλτι πάνω στον Γαλανόπουλο, ενώ ορθές ήταν και οι αποφάσεις στο Παναιτωλικός-Βόλος.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.