Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με απουσίες στην Κρήτη ο Ολυμπιακός

Με απουσίες στην Κρήτη ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/10/2013 17:59
Προβλήματα για Ολυμπιακό ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πλατανιά, καθώς οι Ιμπαγάσα και Γιαταμπαρέ αποχώρησαν από την προπόνηση με ενοχλήσεις και αποκλείστηκαν από την αποστολή. Εκτός και οι Μπονγκ, Χολέμπας και Μασάντο.

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πλατανιά στη Κρήτη, καθώς οι Ιμπαγάσα και Γιαταμπαρέ ένιωσαν ενοχλήσεις και αποχώρησαν από την προπόνηση.
Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός χαφ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο δεξιά ενώ ο Αφρικανός στους οπίσθιους μηριαίους.

Έτσι, ο Μίτσελ τους άφησε εκτός αποστολής, ενώ το ίδιο συνέβη και με τους Μπονγκ και Χολέμπας, οι οποίοι έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Μάλιστα, τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Παπάζογλου.

Τέλος, εκτός έμεινε και ο Μασάντο ο οποίος ακολούθησε μόνο ένα μέρος του προγράμματος, ενώ οι Μιγκέλ Τόρες και Σαλίνο γυμνάστηκαν κανονικά, με τον δεύτερο να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για το αυριανό ματς.

Αναλυτικά η αποστολή


Μέγιερι, Ρομπέρτο, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Μετζανί, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Βάις, Κάμπελ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.