Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μελισσανίδης: «Είστε ξεφτίλες, θα σας αλλάξω όλους»

Μελισσανίδης: «Είστε ξεφτίλες, θα σας αλλάξω όλους»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
5/4/2021 15:52
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης «άστραψε και βρόντηξε» κατά την επίσκεψή του στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη (7/4, 20.00).

Ο εντός έδρας διασυρμός με 1-5 από τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League Interwetten προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό της Ένωσης. Ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ανέλαβε την ευθύνη για ορισμένα λάθη όμως έθεσε προ των δικό του ευθυνών τόσο τους παίκτες όσο και τον Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος δεν θα απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία της Ένωσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να ανέφερε στην ομιλία του:

«Σαράντα χρόνια είχε το κλαμπ να υποστεί τέτοια ντροπή. Αυτή τη ρετσινιά θα την κουβαλάτε μια ζωή. Και να ξέρετε ότι την όποια αξία έχετε σαν παίκτες την παίρνετε επειδή φοράτε αυτό σήμα. Είναι τεράστια ντροπή αυτό που έγινε, είστε ξεφτίλες. Θέλω επίσης να σας πω ότι αυτό που έγινε χθες με τους οπαδούς που μπήκαν μέσα στο γήπεδο είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να συμβαίνει στην ΑΕΚ. Με αυτό είμαι έξαλλος».

Για τα δικά του λάθη:

«Ο πρώτος φυσικά που φταίει για όλο αυτό είμαι εγώ. Γνωρίζω πολύ καλά όλα τα λάθη που έχουν γίνει και θα τα διορθώσω άμεσα. Θα τα αλλάξω όλα για να ξαναγίνει η ΑΕΚ πρώτη και αν χρειαστεί θα σας αλλάξω και όλους! Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο, καταλάβετέ το. Το καλοκαίρι θα αλλάξουν όλα».

Για τη συνέχεια:

«Απομένουν δέκα ματς. Οι μόνοι που μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση είστε εσεις. Στο χέρι σας είναι! Περιμένω να δω! Μόνο όποιο αξίζει πραγματικά και έχει ψυχή, θα μείνει στην ΑΕΚ».

Για τον Μανόλο Χιμένεθ και τις αποφάσεις που έχει πάρει:

«Προπονητής σας είναι ο Μανολο και θα συνεχίσει αν και διαφωνώ και τα λέω εδώ μπροστά του με δημόσιες τοποθετήσεις που έχει κάνει για τους παίκτες. Ό,τι έχουμε να πούμε να το λέμε εδώ μέσα. Εγώ τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει. Και γνωρίζω καλά ποιοι εδώ μέσα έχουν ψυχή και ποιοι όχι και ποιοι αξίζει να φοράνε αυτή τη φανέλα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.