Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελλάδα-Γεωργία 1-1: «Πέταξε» την ευκαιρία (video)

Ελλάδα-Γεωργία 1-1: «Πέταξε» την ευκαιρία (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
31/3/2021 23:49
Η ,ανήμπορη να δημιουργήσει, Εθνική Ελλάδας έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Γεωργία αποτέλεσμα που κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο. Από ένα απίθανο αυτογκόλ στο 78' προηγήθηκαν οι παίκτες του Φαν'τ Σιπ αλλά στην αμέσως επόμενη φάση δέχτηκαν την ισοφάριση. Διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι πάνω στον Τζόλη στο πρώτο μέρος η Ελλάδα που δεν άξιζε όμως κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Δυσκολία στην δημιουργία, ευκαιρία με τον Τζόλη

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ επέλεξε αυτή την φορά ένα πιο επιθετικό σχήμα για να αντιμετωπίσει την Γεωργία, έχοντας 4 νέα πρόσωπα σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Ισπανία. Συγκεκριμένα ο Παυλίδης βρέθηκε στην κορυφή της επίθεσης, στα άκρα ήταν ο Φορτούνης με τον Τζόλη ενώ ο Γιαννούλης πήρε την θέση του Τσιμίκα στα αριστερά της άμυνας. Κατά τα άλλα ο Βλαχοδήμος βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια, οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Τζαβέλας στο κέντρο της άμυνας με τον Μπακάκη στα δεξιά τους. Οι Μπουχαλάκης και Ζέκα ήταν το δίδυμο στο χώρο του κέντρου με τον αρχηγό Μπακασέτα να παίζει πίσω από τον Παυλίδη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε με περισσότερη όρεξη στο παιχνίδι και έδειξε διάθεση να επιτεθεί από την αρχή και μόλις στο 8' έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Φορτούνης βρήκε πολύ ωραία με κάθετη πάσα τον Γιαννούλη μέσα στην περιοχή, αυτός «έσπασε» στο κατάλληλο σημείο για τον Τζόλη αλλά ο νεαρός μεσοεπιθετικός από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Η αριστερά πλευρά της ΕΘνικής ήταν αυτή που απειλούσε περισσότερο την Γεωργία, με τον Φορτούνη να είναι ο κινητήριος μοχλός της ομάδας. Η Γεωργία σιγά σιγά έβρισκε τα πατήματα της στο γήπεδο και προσπαθούσε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις, ωστόσο στο 24' ο Τζόλης μπήκε στην περιοχή και βρέθηκε στο έδαφος μετά από σπρώξιμο του Γκιορμπελίτζε. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι σε μία φάση που μπορούσε να υποδείξει μέχρι και παράβαση. Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν με αξιώσεις την εστία του Βλαχοδήμου στο 28 ' όταν ο Κβαρατσχέλια μπήκε ωραία από τα αριστερά ,πέρασε όποιον βγήκε μπροστά του αλλά το σουτ που επιχείρησε έδιωξε με προβολή σε κόρνερ ο Τζαβέλας. Από εκεί και έπειτα καμία ομάδα δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις ενώ ο Φαν'τ Σιπ είδε και τον Μπακάκη να αποχωρεί τραυματίας από το παιχνίδι και στην θέση του μπήκε ο Μαυρίας.

Δεν εκμεταλλεύτηκε το δώρο

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ολλανδός τεχνικός πέρασε στην αναμέτρηση τον Λημνιό στην θέση του Τζόλη θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα αλλά οι παίκτες του δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη ευκαιρία μπροστά από την εστία της Γεωργίας.

Ο Φαν'τ Σιπ προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα βάζοντας στο παιχνίδι τους Γιακουμάκη και Μασούρα, την λύση τελικά όμως την έδωσε ένας αντίπαλος. Συγκεκριμένα στο 78' ο Λημνιός έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Κακαμπάτζε με...υπέροχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στην αμέσως επόμενη φάση ωστόσο ο Κβρατσκέλια πέρασε ωραία τον Μαυρία από τα δεξιά και πριν προλάβει να τον κόψει ο Παπαδόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην συνέχεια καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να απειλήσει και μάλιστα η Γεωργία ήταν αυτή που έμοιαζε περισσότερο ικανή να πατήσει στην περιοχή ψάχνοντας το γκολ. Η Ελλάδα δεν αξιοποίησε την ισοπαλία που πήρε στην Γρανάδα την προηγούμενη αγωνιστική και έχασε σημαντικό έδαφος για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.