Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν'τ Σιπ: «Συμπαγής ομάδα η Γεωργία, είμαστε σε καλό επίπεδο»

Φαν'τ Σιπ: «Συμπαγής ομάδα η Γεωργία, είμαστε σε καλό επίπεδο»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
30/3/2021 13:06
Η Εθνική Ελλάδας φιλοξενεί την Τετάρτη (31/3 21:45) την Γεωργία για το 2ο παιχνίδι της στα προκριματικά του Μουντιάλ και ο Τζον Φαν'τ Σιπ αναφέρθηκε στον αγώνα αλλά και στον αντίπαλο της Εθνικής μας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε με καλά λόγια για την Γεωργία, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη για να πάρει αποτέλεσμα ενώ επαίνεσε τον Τάσο Μπακασέτα για την εικόνα που δείχνει.

Σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι η ομάδα:

«Η ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Είχαμε κάποια μικρά προβλήματα μετά την Ισπανία, αλλά είναι όλοι διαθέσιμοι. Αυτά είναι τα καλά νέα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Η Γεωργία είναι μια πολύ καλή ομάδα, είχαν πολύ καλές εμφανίσεις με Ισπανία και Σουηδία και ίσως άξιζαν παραπάνω. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να κερδίσουμε και αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο, θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να το πετύχουμε».

Για τη Γεωργία και το πώς παίζει:

«Έχουν νέο προπονητή, τον Σανιόλ ο οποίος έχει υπάρξει σπουδαίος ποδοσφαιριστής με καριέρα στην Μπάγερν Μονάχου. Παίζουν συμπαγές και γρήγορο ποδόσφαιρο, έχει γρήγορους παίκτες μπροστά και γι' αυτό όταν χάνουμε την μπάλα θα πρέπει να είμαστε στις σωστές θέσεις, να μικραίνουμε τους χώρους. Είναι μια ομάδα που παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

Για την 11άδα που θα παρουσιάσει:

«Θα το δούμε αυτό. Είχαμε κάποιους μικροτραυματισμούς. Είδαμε κι άλλους παίκτες, θα δούμε και την εικόνα και στις προπονήσεις. Ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές».

Για τα στοιχεία που διέκρινε στον Μπακασέτα και τον έχρισε αρχηγό:

«Εχουμε λίγους παίκτες, μ' αυτά τα χαρακτηριστικά κι ο Τάσος είναι ένας από αυτούς. Δίνει το καλό παράδειγμα, και βγαίνει μπροστά με την συμπεριφορά του και το παιχνίδι του. Είναι ηγέτης αλλά έχουμε και άλλους. Αυτή τη στιγμή βγαίνει μπροστά και παίρνει την ευθύνη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.