Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο... γνώριμος Μαρτσίνιακ σφυρίζει στο Ελλάδα-Γεωργία

Ο... γνώριμος Μαρτσίνιακ σφυρίζει στο Ελλάδα-Γεωργία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2021 15:41
Ο Πολωνός Σίμον Μαρτσίνιακ, που είχε σφυρίξει το πρόσφατο ΠΑΟΚ-Άρης (2-2), θα διευθύνει την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Γεωργία που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την ερχόμενη Τετάρτη (31/03, 21:45).

Ο Σίμον Μαρτσίνιακ από την Πολωνία ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γεωργία στην Τούμπα (31/3, 21:45).

Πρόκειται για τον διαιτητή που είχε σφυρίξει το πρόσφατο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη (2-2). Μάλιστα τα σφυρίγματα του 40χρονου είχαν προκαλέσει την επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ Άρης, η οποία μέσω ανακοίνωσης που απευθύνονταν στον αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, έλεγε μεταξύ άλλων: «Κύριε Κλάτενμπεργκ να χαίρεστε τον Πολωνό που μας στείλατε».

Την τελευταία φορά που ο Πολωνός διαιτητής είχε διευθύνει αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας, ήταν κόντρα στο εντός έδρας παιχνίδι με το Βέλγιο το 2017 για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου η «γαλανόλευκη» είχε ηττηθεί με 2-1.

Βοηθοί του Πολωνού θα είναι οι Πάβελ Σοκολνίτσκι και Μάρτσιν Μπόνιεκ ενώ τέταρτος θα είναι ο επίσης Πολωνός, Πάβελ Γκιλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.