Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελλάδα - Ονδούρα 2-1: «Καθάρισε» με Παυλίδη και τώρα Γεωργία (video)

Ελλάδα - Ονδούρα 2-1: «Καθάρισε» με Παυλίδη και τώρα Γεωργία (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
28/3/2021 18:58
Η Εθνική Ελλάδας νίκησε 2-1 στην Τούμπα την Ονδούρα σε φιλική αναμέτρηση με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Παυλίδη και τώρα στρέφει το ενδιαφέρον της στο παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης (31/3, 21.45) στο ίδιο γήπεδο με τη Γεωργία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Η ομάδα του Τζον Φαν'τ Σχιπ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες κι ανταποκρίθηκε σε αρκετά καλό βαθμό κόντρα σε μία αδύναμη αντίπαλο που είχε ως πρώτο στόχο να αμυνθεί. Πλέον θα κληθεί να κάνει το ίδιο και στα επίσημα παιχνίδια, ξεκινώντας από το κρίσιμο ματς με τη Γεωργία στο οποίο θα πρέπει να εξαργυρώσει με «τρίποντο» την ισοπαλία που πήρε στην Ισπανία από τους «φούριας ρόχας». Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκε και ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η «γαλανόλευκη» έπαιξε με επιθετικό σχήμα κι από τα πρώτα λεπτά ήταν πρόθεσή της να επιτεθεί. Δεν χρειάστηκε να συμπληρωθεί ούτε το πρώτο τέταρτο για να ανοίξει το σκορ και πιο συγκεκριμένα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων στο 14'. Ο Φορτούνης έφυγε ωραία στην πλάτη της άμυνας από τα δεξιά κι έστρωσε στον επερχόμενο Παυλίδη ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Ακολούθησαν τέσσερις σημαντικές στιγμές για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με κορυφαία όλων το σουτ του Μάνταλου στο δοκάρι στο 31'. Κόντρα στη ροή του ματς όμως η Ονδούρα ισοφάρισε. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Φιγκερόα στο 40', η μπάλα κόντραρε στο τείχος και στρώθηκε στον Ροντρίγκες. Ο τελευταίος με δυνατό συρτό σουτ νίκησε τον Διούδη και ισοφάρισε λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Εθνική ανέβασε ξανά την απόδοσή της αναζητώντας το γκολ που θα την έβαζε σε θέση οδηγού. Δεν χρειάστηκε αρκετή ώρα για να τα καταφέρει. Στο 59' ο Μασούρας σέντραρε «γλυκά» και ήταν ξανά ο Παυλίδης εκείνος που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της Ονδούρας για το 2-1. Η ομάδα του Φαν'τ Σιπ συνέχισε να κυριαρχεί κι έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο μέχρι το 70', όμως στη συνέχεια οι πολλές αλλαγές είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός, χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.