Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Με τεσσάρα στα προημιτελικά η Ρεάλ

Κύπελλο Ισπανίας: Με τεσσάρα στα προημιτελικά η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2013 01:29
Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σημειώνει χατ-τρικ, η Ρεαλ πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους 8 του Κυπέλλου Ισπανίας, κερδίζοντας με 4-0 την Θέλτα στο «Μπερναμπέου».

Οι «μερέγχες» ασκώντας ασφυχτική πίεση από τα πρώτα λεπτά, πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Πορτογάλο να βρίσκει δίχτυα με εκπληκτικό σουτ στο 2ο λεπτό. Ο ίδιος στο 24’ ύστερα από ασίστ του Μόντριτς έκανε το 2-0, ενώ σημείωσε και τρίτο τέρμα στο 37’ το οποίο όμως ακυρώθηκε λανθασμένα μιας και ο διαιτητής θεώρησε πως βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ.

Η Θέλτα προσπάθησε στο δεύτερο μέρος να πετύχει κάποιο γκολ, με τον Κασίγιας όμως να δηλώνει παρόν, και παρότι η Ρεάλ έμεινε με 10 στο 73’ εξαιτίας της αποβολής του Ράμος για αντιαθλητικό μαρκάρισμα, δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί. Αντίθετα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα, με τον Ρονάλντο να ολοκληρώνει το χατ-τρικ στο 87’, ενώ ο Κεντίρα έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα», δύο λεπτά μετά για το τελικό 4-0. Επόμενη αντίπαλος η Βαλένθια του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αποκλεισμός για Λεβάντε, «γλυκιά» ήττα για Σεβίλλη


Δεν τα κατάφερε η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ, Λεβάντε, η οποία ηττήθηκε από την Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ με 2-0 (23’ Ζουκουλίνι, 60’ Μοντάνιες) και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα, αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού. Την Σεβίλλη θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο η Σαραγόσα.

Οι Ανδαλουσιανοί μπορεί να ηττήθηκαν με 2-1 από την Μαγιόρκα, ωστόσο το 5-0 του πρώτου αγώνα αρκούσε για πάρει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Ο Ντελ Μοράλ άνοιξε το σκορ για την Σεβίλλη στο 22’, ωστόσο οι Λάμας στο 52’ και Αλφάρο στο 56’, έδωσαν την νίκη στην Μαγιόρκα, η οποία όμως δεν έφτανε για να της δώσει την πρόκριση.

Τα αποτελέσματα


Σεβίλλη-Μαγιόρκα 1-2 (5-0)
(22’ Ντελ Μοράλ, 52’ Λάμας, 56’ Αλφάρο)

Ρεάλ Μαδρίτης-Θέλτα 4-0 (1-2)
(Ρονάλντο 2’,24’,87’, Κεντίρα 89’)

Σαραγόσα-Λεβάντε 2-0 (1-0)
(23’ Ζουκουλίνι, 60’ Μοντάνιες)

Τα ζευγάρια στους "8"


Ρεάλ - Βαλένθια

Μπαρτσελόνα ή Κόρντομπα - Μάλαγα

Σαραγόσα - Σεβίλλη

Χετάφε ή Ατλέτικο - Μπέτις ή Λας Πάλμας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.