Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κλείδωσαν» οι αντίπαλοι της Εθνικής  στα μπαράζ και οι επικεφαλείς των ομίλων του Μουντιάλ

«Κλείδωσαν» οι αντίπαλοι της Εθνικής στα μπαράζ και οι επικεφαλείς των ομίλων του Μουντιάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2013 14:46
Ανακοινώθηκε σήμερα η επίσημη κατάταξη της FIFA, επικυρώνοντας τα όσα ξέραμε, δηλαδή πως πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής στα μπαράζ θα είναι η Γαλλία, η Σουηδία, η Ρουμανία και η Ισλανδία. Ποιοι θα είναι οι ισχυροί στο Μουντιάλ.

Παρά το χθεσινό μπέρδεμα στην ιστοσελίδα της FIFA, η οποία για μια στιγμή έφερε στους ισχυρούς την Σουηδία και στους ανίσχυρους την Ουκρανία, εν τέλει μέσω ανακοίνωσης η διεθνής ποδοσφαιρική ομοσπονδία γνωστοποίησε την παγκόσμια κατάταξη επικυρώνοντας αυτά που γνωρίζαμε εξ’ αρχής.

Δηλαδή ότι η Ελλάδα είναι στους ισχυρούς για την κλήρωση τω μπαράζ της Δευτέρας (15:00) και θα αντιμετωπίσει μία εκ των Γαλλία, Σουηδία, Ρουμανία και Ισλανδία.

Παράλληλα, έγινε γνωστό και ποιο θα είναι το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση της τελικής φάσης του Μουντιάλ η οποία θα γίνει στις 6 Δεκεμβρίου, με την Κολομβία, το Βέλγιο και την Ελβετία να κάνουν την έκπληξη.

Συγκεκριμένα, Βραζιλία, Ισπανία, Γερμανία, Αργεντινή, Κολομβία, Βέλγιο και Ελβετία θα είναι οι επικεφαλείς στα γκρουπ μαζί με την Ουρουγουάη, αν βέβαια αποκλείσει στα μπαράζ την Ιορδανία. Διαφορετικά τη θέση της θα πάρει η Ολλανδία.

Να σημειωθεί πως η Ελλάδα υποχώρησε τρεις θέσεις στη παγκόσμια κατάταξη και βρίσκεται πλέον στην 15η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.