Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρσεναλ-Ολυμπιακός: «Χτύπησε» και πάλι ο Ελ Αραμπί! (video)

Άρσεναλ-Ολυμπιακός: «Χτύπησε» και πάλι ο Ελ Αραμπί! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
18/3/2021 21:12
O Ελ Αραμπί χτύπησε για ακόμη μία φορά στον Λονδίνο, έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό στο 51' και το παιχνίδι απέκτησε νέο ενδιαφέρον.

Το γκολ που έψαχνε για να αναπτερώσει τις ελπίδες του για πρόκριση βρήκε ο Ολυμπιακός στο 51'. Οι ερυθρόλευκοι βγήκαν ωραία στην αντεπίθεση, ο Ελ Αραμπί μπήκε μέσα στην περιοχή και έπειτα από διαδοχικές προσποιήσεις έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Λένο.\





Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 1-0 της Άρσεναλ στο Λονδίνο, πλήρωσε όμως τα λάθη του στο πρώτο παιχνίδι στην Ελλάδα και έμεινε εκτός διοργάνωσης. Ο Ελ Αραμπί πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 51', πίστεψαν στην ανατροπή οι «ερυθρόλευκοι» αλλά έχασαν τις ελπίδες τους μετά την ανόητη αποβολή του Μπα στο 83'.

Είχε την κατοχή, αστόχησε ο Ελ Αραμπί

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τριάδα στην άμυνα με τους Παπασταθόπουλου, Μπα και Χολέμπας να βρίσκονται μπροστά από τον Σα, τον Ανδρούστο στο δεξί άκρο και τον Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό. Στον χώρο του κέντρου θα βρέθηκαν οι Εμβιλά και Εμβιλά, προωθημένος ο Ελ Αραμπί ο οποίος είχε δεξιά και αριστερά του τους Φορτούνη και Μασούρα αντίστοιχα.

Οι ερυθρόλευκοι έψαχναν ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα έδινε λίγες περισσότερες ελπίδες στους ίδιους και θα έβαζε μεγαλύτερη πίεση στην Άρσεναλ, στο 18' όμως λίγο έλειψε να βρεθούν πίσω στο σκορ. Ο Πεπέ έφυγε ταχύτητα στην πλάτη της άμυνα του με τον Σα να κάνει μία αχρείαστη έξοδο για να κόψει τον επιθετικό των γηπεδούχων. Ο Ιβοριανός όμως τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έκανε το σουτ και ο Παπασταθόπουλος έδιωξε σε κόρνερ την μπάλα που κατευθύνονταν στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός δύο λεπτά μετά έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ελ Αραμπί βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Λένο έπειτα από πάσα του Σα, το σουτ που επιχείρησε όμως έδιωξε με το πόδι ο Λένο. Ο Μαροκινός ίσως ήταν σε οριακή θέση οφσάιντ αλλά η μπάλα δεν κατέληξε ποτέ στα δίχτυα. Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του σκόρερ της Άρσεναλ, Ομπαμεγιάνγκ να σπαταλήσει μεγάλη ευκαιρία καθώς το πλασέ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση πέρασε πάνω από το δοκάρι του Σα.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού στη συνέχεια έπεσε, ο Ολυμπιακός κυκλοφορούσε την μπάλα αλλά δυσκολευόταν να βρει κενούς χώρους στην άμυνα της Άρσεναλ.

Στην επανάληψη οι παίκτες το

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.