Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζαγοράκης: «Να φέρουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο εκεί που ονειρευόμαστε»

Ζαγοράκης: «Να φέρουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο εκεί που ονειρευόμαστε»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/3/2021 16:57
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θέλησε μέσω μηνύματος στον επίσημο λογαριασμό του στα social media να ευχαριστήσει όσους τον στηρίζουν στην υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας στο Euro του 2004 ο οποίος είχε αναδειχθεί και πολυτιμότερος παίκτης εκείνης της διοργάνωσης πλέον επιθυμεί να υπηρετήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο από ένα διαφορετικό πόστο.

Οι εκλογές έχουν προγραμματιστεί για τις 27/3 και ο «Ζαγόρ» εξέφρασε την ελπίδα του ότι θα γίνει σκληρή δουλειά για να βρεθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στη θέση που όλοι ονειρεύονται.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 27ης Μαρτίου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους των ποδοσφαιρικών Ενώσεων σε όλη την Ελλάδα που στο πρόσωπό μου βλέπουν την ευκαιρία για μια νέα αρχή και στηρίζουν την υποψηφιότητά μου.

Η εμπιστοσύνη και η στήριξή τους με γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη για το δύσκολο έργο που προτίθεμαι να αναλάβω.

Ελπίζω πως όλοι μαζί, ξεκινώντας από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες, θα εργαστούμε σκληρά για να φέρουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο στη θέση που ονειρευόμαστε.

Οι εκλογές θα αποτελέσουν σημείο τομής για το μέλλον του αγαπημένου μας αθλήματος και πρέπει να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας δίνεται για να αλλάξουμε και να αφήσουμε στην άκρη όλα όσα μας χώριζαν μέχρι χτες
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.