Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Χωρίς Βαλμπουενά, Χασάν και Σεμέδο στο Λονδίνο, «μέσα» Μπα και Βρουσάι

Ολυμπιακός: Χωρίς Βαλμπουενά, Χασάν και Σεμέδο στο Λονδίνο, «μέσα» Μπα και Βρουσάι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/3/2021 15:27
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή για τη ρεβάνς της Πέμπτης (18/3, 19:55) με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Νοκ-άουτ οι Βαλμπουενά, Χασάν, Σεμέδο και Αβραάμ Παπαδόπουλος, «μέσα» Μπα και Βρουσάι.

Για το Λονδίνο αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/3) η αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει της αυριανής (18/3, 19:55) ρεβάνς με την Άρσεναλ για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Σεμέδο, Βαλμπουενά, Χασάν και Αβραάμ Παπαδόπουλο. Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μπα αλλά και ο Βρουσάι, ο οποίος σήμερα (17/3) προπονήθηκε κανονικά ξεπερνώντας τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η αποστολή: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βρουσάι, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Ελ Αραμπί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους ο Μαρτίνς δοκίμασε σχήμα 5-4-1 με τρία στόπερ τους Μπα, Παπασταθόπουλο και Χολέμπας! Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε ενδεκάδα με τους: Σα - Ανδρούτσο, Μπα, Σωκράτη, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ - Καμαρά, Εμβιλά, Μασούρα και Φορτούνη - Ελ Αραμπί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.