Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σνάουτσνερ: «Προβληματιστήκαμε με την εικόνα στο ντέρμπι, μόνο τη νίκη με Παναθηναϊκό» (video)

Σνάουτσνερ: «Προβληματιστήκαμε με την εικόνα στο ντέρμπι, μόνο τη νίκη με Παναθηναϊκό» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/3/2021 20:11
Ο συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ αναφέρθηκε στον προβληματισμό που υπήρξε στον ΠΑΟΚ για την εικόνα στο ντέρμπι με τον Άρη, ενώ όσον αφορά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ξεκαθάρισε πως στο μυαλό όλων είναι η νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ:

«Η ομάδα είναι καλά. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη είχαμε πρόβλημα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο. Προβληματιστήκαμε από την εικόνα της ομάδας, αλλά είχαμε αρκετές μέρες να δουλέψουμε και να κάνουμε ό,τι πρέπει για να τη διορθώσουμε. Πιστεύουμε ότι η ομάδα είναι καλά, έτοιμη γι’ αυτό το ντέρμπι, αυτό το ξεχωριστό παιχνίδι. Πάμε με διάθεση να να νικήσουμε. Μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του αυτό το ματς: «Όπως είπα μας προβλημάτισε πάρα πολύ η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο με τον Άρη. Ξέραμε τι παιχνίδι μας περίμενε. Ήταν ένα ματς στο οποίο θέλαμε πολύ τη νίκη. Η πίεση αυτή στο μυαλό μας έκανε το ματς να μην μας βγει. Είχαμε άγχος και πίεση να νικήσουμε. Μετά το 0-2, η ομάδα άλλαξε πρόσωπο. Πιέζαμε πολύ, ελευθερωθήκαμε. Δεν είχαμε κάτι να χάσουμε και στο τέλος είδαμε ομάδα που πάλεψε ως το τέλος. Ισοφαρίσαμε, δε χάσαμε το παιχνίδι, αλλά θέλαμε τη νίκη. Τώρα είναι ένα άλλο ματς αυτό που έχουμε μπροστά μας».

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Με τον Παναθηναϊκό θέλουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα από ότι στο δεύτερο ημίχρονο με τον Άρη. Ξέρουμε τι μπορεί να δώσει η ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια. Ξέρουμε τι μπορούμε να πάρουμε από τον κάθε παίκτη. Από όλους, λοιπόν, περιμένουμε το καλύτερο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν να μας απασχολούν. Όλοι είναι έτοιμοι να παίξουν. Πάμε για το καλύτερο. Περιμένουμε έναν δυνατό Παναθηναϊκό, αν και ο αντίπαλος είναι σε δύσκολη κατάσταση. Έχασε κάποια παιχνίδια, ενώ αποκλείστηκε και στο Κύπελλο από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παρόλα αυτά είναι ντέρμπι και περιμένουμε ένα δύσκολο και σκληρό ματς. Πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα, να είμαστε συμπαγείς και συγκεντρωμένοι. Έχουμε πίεση για το αποτέλεσμα και πρέπει να βγάλουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο. Ξέρουμε την ομάδα μας και μπορούμε να κερδίσουμε».

Για το αν είναι μία πρόβα ενόψει των πλέι οφ: «Είναι πρόβα τζενεράλε αυτό το ματς για τα πλέι οφ. Και με τον Άρη ήταν. Τέτοια παιχνίδια θα έχουμε στα πλέι οφ. Επομένως, είναι έξτρα κίνητρο για μας να ζητήσουμε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αν την πάρουμε, θα μας δώσει δύναμη για τα επόμενα ματς στα πλέι οφ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.