Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ριμπερί: «Θέλουμε την Ελλάδα στα μπαράζ»

Ριμπερί: «Θέλουμε την Ελλάδα στα μπαράζ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/10/2013 18:02
Την Εθνική μας ομάδα διάλεξε ως προτιμότερο αντίπαλο της Γαλλίας στα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ ο Φρανκ Ριμπερί.

Ο Γάλλος άσος της Μπάγερν δήλωσε πως προτιμά την Ελλάδα στα μπαράζ πρόκρισης για τα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, καθώς πιστεύει ότι οι «τρικολόρ» θα μπορέσουν να προκριθούν εις βάρος της «γαλανόλευκης»:

«Φυσικά και θέλουμε την Ελλάδα γιατί νομίζω ότι θα μπορέσουμε να προκριθούμε», με τον Νασρί να συμφωνεί με την άποψη του συμπαίκτη του στους «τρικολόρ»:

«Πιστεύω ότι όλοι συμφωνούμε ότι η Ελλάδα φαίνεται ως ο καλύτερος αντίπαλος» με τον Μπενζεμά να προσθέτει πως δεν θα ήθελε να πέσει πάνω στην Πορτογαλία του Ρονάλντο:

«Θα ήταν πολύ καλό να αποφύγουμε τους πορτογάλους. Ήμασταν ήδη αρκετά άτυχοι στη φάση των ομίλων καθώς πέσαμε με την Ισπανία. Στην Πορτογαλία υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος λέγεται Κριστιάνο Ρονάλντο. Όταν αυτός είναι μπροστά σου δεν μπορείς να τον σταματήσεις», τόνισε ο συμπαίκτης του στην Ρεάλ.

Μάλιστα την Ελλάδα προτιμούν και οι Γάλλοι φίλαθλοι όπως προέκυψε από γκάλοπ της L'Equipe, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να κερδίζει με διαφορά τις προτιμήσεις των αναγνωστών της γαλλικής ιστοσελίδας με 51%.

Δείτε εδώ τους πιθανούς αντίπαλους της Εθνικής στα μπαράζ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.