Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: «Νοσοκομείο» οι «πράσινοι» ενόψει ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: «Νοσοκομείο» οι «πράσινοι» ενόψει ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
12/3/2021 18:48
Πολλά είναι τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον Παναθηναϊκό ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (14/3, 19.00) στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League Interwetten.

Τα φρέσκα αφορούν τον Σωκράτη Διούδη και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Ο γκολκίπερ του «τριφυλλιού» αξίζει να σημειωθεί ότι είχε απουσιάσει και στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Τούμπα εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση. Μάλιστα το πρόβλημα αυτό τον ταλαιπωρεί ακόμα κι έχει εμφανιστεί και σε άλλους αγώνες. Όσον αφορά τον νεαρό μέσο, δέχτηκε ένα χτύπημα την Παρασκευή (12/3) και είναι αμφίβολος.

Για προληπτικούς λόγους αποχώρησε από την προπόνηση και ο Μπαρτ Σένκεφελντ ο οποίος θα αγωνιστεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Αντίθετα δεν υπολογίζονται ο Φραν Βέλεθ και ο Αργύρης Καμπετσής οι οποίοι έχουν εξασθενημένο οργανισμό μετά τη γαστρεντερίτιδα που τους ταλαιπώρησε.

Μοναδικό θετικό νέο αποτέλεσε η επιστροφή του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, ενώ στα «πιτς» παραμένουν οι Κουρμπέλης, Σαβιέρ και Μπεκ οι οποίοι ακόμα βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.