Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Ο Ντέλετιτς λύτρωσε την Λαμία στο 88’ (video)

Super League Interwetten: Ο Ντέλετιτς λύτρωσε την Λαμία στο 88’ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2021 19:26
Με γκολ του Ντέλετιτς στο 88’, η Λαμία κέρδισε με 2-1 την ΑΕΛ στη Φθιώτιδα και ξέφυγε με +6 από την τελευταία θέση, όπου βρίσκονται οι «βυσσινί». Αντέτζο (34’) και Επασί (45’ αυτ.) τα άλλα τέρματα.

Η Λαμία ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της ουράς με αντίπαλο την ΑΕΛ. Οι Φθιωτοί επικράτησαν με 2-1 των «βυσσινί» στο «Αθανάσιος Διάκος» και απέκτησαν διαφορά 6 βαθμών από την τελευταία θέση, εκεί όπου βρίσκεται η ομάδα της Λάρισας. Μάλιστα, επειδή κέρδισαν και το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, υπερέχουν στην ισοβαθμία, οπότε ουσιαστικά βρίσκονται στο +7.

Παιχνίδι χωρίς φάσεις και με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα στο πρώτο ημίωρο, ωστόσο στη συνέχεια οι δύο ομάδες βρήκαν από ένα γκολ πριν την ανάπαυλα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 33’ με τον Αντέτζο, ο οποίος σκόραρε από κοντά, εκμεταλλευόμενος την ασταθή επέμβαση του Νάγκι σε κοντινή προσπάθεια του Τζανετόπουλου. Η απάντηση της ΑΕΛ ήρθε δευτερόλεπτα πριν το ημίχρονο με περιπετειώδη τρόπο. Ο Γιακιμόφσκι εκτέλεσε απευθείας κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, στη συνέχεια στον Επασί και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του για το 1-1.

Η Λαμία θα μπορούσε να απαντήσει σχεδόν άμεσα με το ξεκίνημα της επανάληψης, καθώς στο 52’ ο Αντέτζο έπιασε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ αλλά ο Ναγκί με εντυπωσιακή απόκρουση κράτησε το 1-1. Έκτοτε, το παιχνίδι «έσβησε» και τα λεπτά περνούσαν δίχως κάτι αξιόλογο. Όλα αυτά μέχρι το 88’ όταν από νέα στατική μπάλα, ο Αραμπούλι πήρε την πρώτη κεφαλιά και τροφοδότησε τον Ντέλεβιτς, ο οποίος από κοντά πέτυχε το νικητήριο γκολ της Λαμίας. Ακολούθησε ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες έπειτα από χτυπήματα των Μπεχαράνο και Κολομπίνο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί προσωρινά.

Με τη νίκη, η Λαμία έφτασε τους 22 βαθμούς και ανέβηκε στην 11η θέση με +2 από τον 12ο Παναιτωλικό, στο +3 από τον 13ο ΌΦΗ και στο +6 από την ουραγό ΑΕΛ.

Τα στιγμιότυπα:




Η ένταση στα τελευταία λεπτά:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.