Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συμφώνησε με Σα Πίντο ο ΟΦΗ

Συμφώνησε με Σα Πίντο ο ΟΦΗ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/10/2013 15:21
Σε προφορική συμφωνία με τον Σα Πίντο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ φέρεται πως ήρθε ο πρόεδρος της ομάδας, Μάνθος Πουλινάκης.

Ο πρώην τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και του Ερυθρού Αστέρα, Ρικάρντο Σα Πίντο φαίνεται πως θα είναι τελικά ο διάδοχος του Παύλου Δερμιτζάκη στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ομάδας, Μάνθος Πουλινάκης φέρεται πως ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος τις επόμενες ημέρες αναμένεται στο Ηράκλειο για τις τελικές συζητήσεις και πιθανότατα τις υπογραφές.

Πρόκειται για τον 41χρονο Πορτογάλο ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια αρχηγός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ως ποδοσφαιριστής, με τον ίδιο να αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού τον Φεβρουάριο του 2012.

Ωστόσο δεν κατάφερε να μείνει για πολύ στο σύλλογο, καθώς τον Οκτώβριο του ίδιου έτους είδε την πόρτα της εξόδου μετά από την ήττα της ομάδας από την Βιντεότον (0-3), έχοντας χάσει παράλληλα το Κύπελλο Πορτογαλίας στον τελικό με την Ακαδέμικα.

Ο ίδιος ανέλαβε τον Μάρτιο του 2013 τον Ερυθρό Αστέρα, κερδίζοντας τα πρώτα 8 παιχνίδια ως τεχνικός της ομάδας, όμως τον Ιούνιο υπέβαλε την παραίτηση του λόγω διαφωνίας με τη διοίκηση.

Να σημειωθεί πως ο Σα Πίντο είχε ακουστεί στο παρελθόν και για τον Παναθηναϊκό, ενώ σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δεν συμφωνήσουν, τότε αυτός που θα αναλάβει τον πάγκο της ομάδας θα είναι εκτός απρόοπτου ο Νίκος Αναστόπουλος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.