Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΟΦΗ-ΑΕΛ 2-3: Ματσάρα στην Κρήτη με θριαμβευτές τους βυσσινί! (video)

ΟΦΗ-ΑΕΛ 2-3: Ματσάρα στην Κρήτη με θριαμβευτές τους βυσσινί! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
6/3/2021 18:14
Η ΑΕΛ με πρωταγωνιστή τον Φιορίν Ντουρμισάι ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό από την Κρήτη (2-3) και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής. Συνεχίζει να προβληματίζει ο ΟΦΗ ο οποίος υπέστη την 9η συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα.

Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με το πλασέ του Στάικου μόλις στο 2', με την μπάλα βέβαια να κοντράρει και να μπερδεύει τον Ναγκί. Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό και στο με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και στο 28' μία κακή έξοδος του Σωτηρίου οδήγησε σε παράβαση πέναλτι πάνω στον Ντουρμισάι. Ο φορ της ΑΕΛ έφερε το παιχνίδι στα ίσια από τα 11 βήματα, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Μπεν Χατίρα στο 54' και τελικά έκαναν την ανατροπή με ωραίο πλασέ του Ακούνια στο 63'.

Ο σκόρερ του 2ου τέρματος της ΑΕΛ από ωραίος πήγε να γίνει μοιραίος καθώς ανέτρεψε τον Σολίς μέσα στην περιοχή στο 73', ο Ναγκί απέκρουσε αρχικά το πέναλτι του Ντε Γκούζμαν όμως ο διαιτητής Κουτσιαύτης διέταξε επανάληψη. Ο έμπειρος μέσος των Κρητικών ευστόχησε στην 2η προσπάθεια του, όμως τέσσερα λεπτά μετά το σύνολο του Σίμου έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της απευθείας αποβολής του Σολίς.

Η ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό της πλεονέκτημα και με ένα ωραίο τελείωμα του Ντουρμισάι στο 84' πήρε μία πολύτιμη νίκη, μία αγωνιστική πριν την έναρξη των πλέι άουτ.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.