Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Φοβερός ΠΑΣ Γιάννινα ταπείνωσε τον Παναθηναϊκό (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Φοβερός ΠΑΣ Γιάννινα ταπείνωσε τον Παναθηναϊκό (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
3/3/2021 21:56
Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε και στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Παναθηναϊκό ξανά με 2-1 και με συνολικό σκορ 4-2 προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για τρίτη φορά στην ιστορία του.

Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου πανηγυρίζει μία μεγάλη επιτυχία. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη άφησε δίκαια εκτός συνέχειας τους «πράσινους» οι οποίοι αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων πραγματοποιώντας εκ νέου τραγική εμφάνιση.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν κι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Παντελάκη μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη.

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί και στο 9' διπλασίασαν τα τέρματά τους χάρη σε αυτογκόλ του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη.

Πλέον οι «πράσινοι» χρειάζονταν τέσσερα γκολ για να φτάσουν στην πρόκριση όμως κάτι τέτοιο έμοιαζε απίθανο για μία ομάδα που δεν διαθέτει επιθετικό πλάνο με τον Λάζλο Μπόλονι στην άκρη του πάγκου της.

Το «τριφύλλι» είχε μία ανούσια κατοχή και δεν δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Λοντίγκιν μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Παρόμοια η εικόνα και στην επανάληψη με τον Ρουμάνο τεχνικό να κάνει γρήγορα τις αλλαγές, όμως αυτές δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο 75' ο Παναθηναϊκός μείωσε με κεφαλιά του Πούγγουρα έπειτα από σέντρα του Αϊτόρ, αλλά ακόμα χρειαζόταν τρία γκολ. Η μοναδική καλή στιγμή του μέχρι το τέλος ήταν το δοκάρι του Νιάς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Ηπειρώτες να πανηγυρίζουν μία ιστορική πρόκριση.

Αυτή μάλιστα είναι η τρίτη φορά που φτάνουν στα ημιτελικά του θεσμού. Στο παρελθόν τα είχαν καταφέρει το 2007 όταν είχαν αποκλειστεί από την ΑΕΛ και το 2010 όταν τους είχε αφήσει εκτός συνέχειας ο Παναθηναϊκός. Στους «4» βρίσκεται ήδη ο ΠΑΟΚ ο οποίος απέκλεισε νωρίτερα τη Λαμία.

Πάντως ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν ξανά το προσεχές Σάββατο (6/3, 19.30) στους «Ζωσιμάδες» στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ(59’ Μαουρίσιο), Μολό, Χατζηθεοδωρίδης(65’ Χουάνκαρ), Νιάς, Βιγιαφάνες(65’ Μακέντα), Ιωαννίδης(46’ Αϊτόρ), Χατζηγιοβάνης(65’ Νγκμπακοτό), Καρλίτος

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Ντομίνγκεθ, Κάστρο(87᾽ Εραμούσπε), Καρτάλης, Ελευθεριάδης, Μιλιτσεάνου(76᾽Κριζμάν), Παμλίδης(65’ Νάουμετς)

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.