Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βόλος-Ολυμπιακός 1-2: Δυσκολεύτηκαν αλλά πήραν τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι» (video)

Βόλος-Ολυμπιακός 1-2: Δυσκολεύτηκαν αλλά πήραν τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι» (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
1/3/2021 21:46
Ο Ολυμπιακός με γκολ των Φορτούνη (4') και Εμβιλά (81') έφυγε με την νίκη από την έδρα του μαχητικού Βόλου(2-1) ο οποίος είχε ισοφαρίσει το παιχνίδι με τον Γκρίλο (10'). Φωνές από τους γηπεδούχους για το 2ο γκολ των «ερυθρολεύκων».

Άλλους τρεις βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ολυμπιακός μία αγωνιστική πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος καθώς έφυγε με το διπλό από την έδρα του Βόλου. Οι παίκτες του Μαρτίνς μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με ένα πλασέ του Φορτούνη έπειτα από ασίστ του Μπρούμα, όμως οι γηπεδούχοι είχαν άμεση απάντηση. Έξι λεπτά ο Μπαριέντος εκτέλεσε από αριστερά το κόρνερ, ο Γκρίλο πήδηξε ψηλότερα από όλους μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σα.

Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό, οι φιλοξενούμενοι έψαχναν και 2ο τέρμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Εμβιλά ήταν αυτός που απειλούσε κυρίως με μακρινά σουτ, ο Ελ Αραμπί ήταν όμως αυτός που σκόραρε στο 61' με το γκολ να ακυρώνεται όμως ως οφσάιντ του Φορτούνη στην αρχή της φάσης. Ο Μαρτίνς πέρασε και τον Χασάν στο γήπεδο παίζοντας και πάλι με δύο επιθετικούς και η φάση του αγώνα έγινε στο 81'. Ο Μπρούμα γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Παπασταθόπουλος έκανε το πλασέ το οποίο κατέληξε στον Εμβιλά ο οποίος κατάφερε να σκοράρει. Ο Χασάν ωστόσο βρισκόταν μπροστά στην εστία και έκανε κίνηση να αποφύγει την μπάλα. Ο Πορτογάλος Βερίσιμο έλεγξε την φάση στο VAR θεώρησε ότι ο Αιγύπτιος δεν επηρεάζει σε τίποτα την εξέλιξη του αγώνα και μέτρησε το τέρμα.

Η νίκη αυτή διατήρησε τον Ολυμπιακό στο +14 από τον 2ο Άρη μία αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στον 2ο προημιτελικό της Θεσσαλονίκης.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.