Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Δεν ήρθαμε απλά για να υπερασπιστούμε το πλεονέκτημα»

Μαρτίνς: «Δεν ήρθαμε απλά για να υπερασπιστούμε το πλεονέκτημα»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/2/2021 20:55
Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «32» ανάμεσα στην Αϊντχόφεν και τον Ολυμπιακό επί ολλανδικού εδάφους και ξεκαθάρισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να παίξουν αμυντικά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν ταξίδεψαν στο Αϊντχόφεν για να υπερασπιστούν απλά το υπέρ τους 4-2 από το πρώτο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν θα είναι σημαντικό ένα γκολ νωρίς στο ματς: «Δεν το βλέπω έτσι. Δεν νομίζω πως όποιος βάλει πρώτος γκολ θα κρίνει την πρόκριση. Τα πρώτα λεπτά θα είναι σημαντικά και όταν δεν έχουμε κατοχή θα χρειάζεται προσοχή. Εμείς όταν θα έχουμε κατοχή θα είμαστε ο γνωστός ο Ολυμπιακός προσπαθώντας να παίξουμε επιθετικά. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα 2 γκολ και σίγουρα δεν ήρθαμε εδώ απλά για να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα αυτό».

Για τον Μπα και την προσέγγιση στην αναμέτρηση: «Σίγουρα δεν ήρθαμε εδώ για αμυντικό παιχνίδι. Η ομάδα που πάει στο να μην δεχθεί γκολ πηγαίνει κοντά στο χάσει. Δεν θα χάσουμε την ταυτότητά μας. Ίσως τα πρώτα λεπτά να είναι ελαφρώς διαφορετικά. Όμως μετά θα δείτε 2 ομάδες με επιθετική φιλοσοφία και ποδόσφαιρο. Δεχθήκαμε πράγματι ένα γκολ από στημένη μπάλα αλλά αυτό δεν μπορεί να μας επηρεάσει. Εάν στο ποδόσφαιρο υπήρχαν μόνο πιο καλές άμυνες δεν θα υπήρχαν γκολ. Ήρθαμε εδώ για να είμαστε ο εαυτός μας και να παίξουμε επιθετικά. Επίσης η επιστροφή του Μπα είναι σημαντική γιατί όντως δένει καλά με τον Σεμέδο».

Για τα εντός και τα εκτός έδρας ματς: «Εμείς μπορούμε να σχολιάσουμε τη δύναμη του κόσμου μας. Δεν είναι το ίδιο με άδειο Καραϊσκάκη. Όλοι γνωρίζουμε πως ο κόσμος μας είναι ο 12ος παίκτης μας. Εκτός έδρας είμαστε συνηθισμένοι σε άδεια και γεμάτα γήπεδα. Άλλοτε τα πράγματα πάνε καλά και άλλοτε όχι. Σίγουρα ο κόσμος εκτός έδρας είναι ένα 'όπλο' για την αντίπαλη άμυνα. Σίγουρα υπάρχει διαφορά στο δικό μας γήπεδο όταν είναι άδειο».

Για την ενδεκάδα και πιθανές αλλαγές προσώπων: «Τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Αυτό το παιχνίδι χρειάζεται περισσότερο συναισθηματικό έλεγχο. Δεν έχει λυθεί το 'πρόβλημα' με τα 2 γκολ προβάδισμα. Να έχουμε έλεγχο και ψυχραιμία. Οι παίκτες μας είναι πολύ έμπειροι και ξέρουν πότε να είμαστε προσεκτικοί και να εκμεταλλευτούμε τα δυνατά μας στοιχεία. Με εξαίρεση το πως θα ξεκινήσουν οι 2 ομάδες μετά θα δούμε ένα πολύ παρόμοιο ματς με το πρώτο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.