Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: «Τσίμπησε» βαθμό με Μήτρογλου ο Άρης (video)

Super League Interwetten: «Τσίμπησε» βαθμό με Μήτρογλου ο Άρης (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2021 21:40
Με εύστοχο πέναλτι του Μήτρογλου στο 83’ ο Άρης απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έπιασε την ΑΕΚ στην 3η θέση της βαθμολογίας. Προηγήθηκαν με Φορτούνη (40’) οι «ερυθρόλευκοι», που έχασαν με τραυματισμό τους Βρουσάι και Παπασταθόπουλο.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 40’ με ωραίο σουτ του Φορτούνη εντός περιοχής έπειτα από γύρισμα του Ανδρούτσου. Τέσσερα λεπτά μετά ο «Άρης» «άγγιξε» την ισοφάριση, όταν μετά από λάθος των Σα-Σεμέδο, η μπάλα πήγαινε προς στα δίχτυα, αλλά ο Παπασταθόπουλος πρόλαβε στη γραμμή. Στη φάση έσπευσε και ο Σεμέδο ο οποίος στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα, χτύπησε στο πρόσωπο με το πόδι τον Έλληνα στόπερ, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή. Αυτή ήταν η δεύτερη αναγκαστική αλλαγή των γηπεδούχων, αφού νωρίτερα αποχώρησε με φορείο ο Βρουσάι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν περισσότερο να διαχειριστούν το αποτέλεσμα, ενώ υπήρξαν αρκετές στιγμές που έβγαζαν σημάδια κούρασης από το παιχνίδι με την Αϊντχόβεν. Ο Άρης με την είσοδο του Μπρούνο άρχισε να γίνονταν πιο απειλητικός και από πάσα του Βραζιλιάνου στο 80’ ο Μαντσίνι βγήκε απέναντι από τον Σα και κέρδισε το πέναλτι από τον Πορτογάλο τεχνικό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μήτρογλου, ο οποίος σημάδεψε σωστά και ισοφάρισε σε 1-1, σκοράροντας στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τον Μάιο του 2015. Στα εναπομείναντα λεπτά ο ρυθμός άνοιξε, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έψαξε περισσότερο ένα δεύτερο γκολ, αλλά το 1-1 έμεινε ως το φινάλε.

Τα στιγμιότυπα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.