Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η UEFA θεωρεί ακόμα προπονητή της Μακάμπι τον... Γιώργο Δώνη

Η UEFA θεωρεί ακόμα προπονητή της Μακάμπι τον... Γιώργο Δώνη

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
17/2/2021 21:49
Επική γκάφα στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, καθώς αναφέρεται ως προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Γιώργος Δώνης, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (18/2, 22.00) για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ισραήλ τον περασμένο Αύγουστο, ωστόσο απομακρύνθηκε από την άκρη του πάγκου στα τέλη του Δεκέμβρη.

Από τότε τα ηνία κρατάει ο Πάτρικ Βαν Λέουβεν ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα και στον αγώνα με τους πρωταθλητές Ουκρανίας.

Ωστόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA όχι μόνο δεν έχουν αντιληφθεί αυτήν την αλλαγή, αλλά φιλοξενούν και δηλώσεις του... Γιώργου Δώνη, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, καθώς αποτελεί παρελθόν περίπου δύο μήνες.

Μάλιστα αυτή δεν ήταν και η μοναδική γκάφα στο επίσημο σάιτ της διοργάνωσης, καθώς στο ζευγάρι της Αντβέρπ με τη Ρέιντζερς έχει γίνει το ίδιο λάθος.

Ως κόουτς των Βέλγων παρουσιάζεται ο Κροάτης Ιβάν Λέκο, με τον τελευταίο να έχει μετακομίζει στη Σανγκάη και τη θέση του να έχει πάρει ο πολύπειρος Φράνκι Βερκούτερεν!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.