Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λειψία-Λίβερπουλ 0-2: Πήραν τα δώρα οι reds και φτάνουν προημιτελικά (video)

Λειψία-Λίβερπουλ 0-2: Πήραν τα δώρα οι reds και φτάνουν προημιτελικά (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/2/2021 23:54
Η Λίβερπουλ με γκολ των Σαλάχ και Μανέ επικράτησε με 2-0 της Λειψίας στην Βουδαπέστη και βρίσκεται με το ένα πόδι στα προημιτελικά του θεσμού. «Χάρισαν» και τα δύο γκολ οι «Κόκκινοι Ταύροι» που είχαν δοκάρι στην αρχή του παιχνιδιού.

Η Λειψία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5' κυκλοφόρησε πολύ ωραία την μπάλα, ο Ανχελίνο σέντραρε από τα αριστερά για τον Ντάνι Όλμο, η κεφαλιά του οποίου όμως σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Άλισον. Η συνέχεια βέβαια ανήκε στους Άγγλους οι οποίοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία με Σαλάχ και Φιρμίνο στο 15' για να πάρουν το προβάδισμα. Η Λίβερπουλ είχε περισσότερο την μπάλα στα πόδια της, απείλησε ξανά με τον Ρόμπερτσον στο 32' αλλά το σουτ του αρχηγού της έφυγε άουτ.

Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος άρχισε και πάλι με την Λειψία να αγγίζει το γκολ, ο Άλισον όμως έδιωξε σωτήρια το σουτ του Ενκουκού και έξι λεπτά μετά οι «Ρεντς» άνοιξαν το σκορ. Ο Σάμπιτζερ γύρισε με κακό τρόπο την μπάλα προς την άμυνα του, ο Σαλάχ πετάχτηκε στην πλάτη του Κλόστερμαν και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ. Τα λάθη της Λειψίας όμως δεν σταμάτησαν εκεί καθώς στο 58' ο Μουκιέλε γλίστρησε στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, ο Μανέ το εκμεταλλεύτηκε και πέτυχε εύκολα το 0-2.

Ο Νάγκελσμαν προχώρησε σε αλλαγές προκειμένου να δει κάτι διαφορετικό από την ομάδα του, οι παίκτες του Κλοπ όμως ήξεραν ακριβώς πως να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ. Οι «Κόκκινοι Ταύροι» έψαξαν στο τέλος το γκολ που θα τους έδινε κάποιες ελπίδες για τη ρεβάνς, όμως ο Χουάνγκ πλάσαρε άουτ από πλεονεκτική θέση στις καθυστερήσεις.

Η Λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη της αντιπάλου της, η ποιότητα των παικτών της τής επέτρεψε να πετύχει δύο γκολ και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.