Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Ο Παναθηναϊκός έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού (video)

Super League Interwetten: Ο Παναθηναϊκός έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2021 21:34
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Λεωφόρου και έσπασε το αήττητο των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα. Μαουρίτσιο (6’) και Σανκαρέ (73’) τα γκολ για τους «πράσινους», μείωσαν στο 82’ με Ελ Αραμπί οι «ερυθρόλευκοι», που λίγο πριν το φινάλε «άγγιξαν» το 2-2 με τον Μασούρα, αλλά ο Διούδης βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ.

Στα πράσινα βάφτηκε το ντέρμπι «αιωνίων» της Λεωφόρου. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού κι έβαλε τέλος στο φετινό αήττητο των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Μπόλονι ήταν εξαιρετικά στημένοι στο ματς και με τη σπουδαία νίκη πέρασαν προσωρινά στην 3η θέση με 41 βαθμούς και στο -2 από τον 2ο Άρη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πήρε το προβάδισμα μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Σανκαρέ βγήκε από τα αριστερά και έκανε τη σέντρα προς το δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Μαουρίσιο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μετά το γκολ, οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν στην προσπάθεια τους να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ και για άλλο ένα παιχνίδι πήραν πολύ καλό βαθμό στο ανασταλτικό κομμάτι. Ο Ολυμπιακός δυσκολεύονταν να βρει χώρους και η μεγαλύτερη του ευκαιρία στο πρώτο μέρος ήρθε στο 18’ όταν ο Βρουσάι βρέθηκε σε θέση βοής αλλά το τελείωμα του ήταν άσχημο.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Μαρτίνς έριξε στο ματς τον Βαλμπουενά αντί του Βρουσάι, λίγο μετά πέρασε τον Ελ Αραμπί αντί του Φορτούνη γυρνώντας το σύστημα σε 4-4-2, ενώ έβαλε και τον Μπα αντί του Παπασταθόπουλου. Από την πλευρά του ο Μπόλονι έριξε τον Καρλίτος αντί του Καμπετσή και τον Νιάς αντί του Αλεξανδρόπουλου.

Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να πιέζει και στο 64’ έφτασε ξανά κοντά στο 1-1, όταν μετά από καραμπόλα, ο Χασάν βρέθηκε απέναντι από τον Διούδη αλλά πλάσαρε άουτ. Ο Παναθηναϊκός βρίσκονταν σταθερά σε θέση άμυνας, όμως κόντρα στη ροή βρήκε δεύτερο γκολ στο 74’. Μετά από στατική φάση, ο Σα απέκρουσε ασταθώς σε κεφαλιά του Βέλεθ και ο Σανκαρέ από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν πτοήθηκαν και στο 82’ μείωσαν με κοντινή προβολή του Ελ Αραμπί έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του «τριφυλλιού». Οι παίκτες του Μαρτίνς συνέχιζαν να πιέζουν ασφυχτικά, στο 88' ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Σανκαρέ μετά από φάουλ του Βαλμπουενά και ένα λεπτό μετά έφτασαν μια «ανάσα» από το 2-2. Μετά από γέμισμα του Μπουχαλάκη, ο Μασούρας βρέθηκε απέναντι από τον Διούδη, όμως ο Έλληνας γκολκίπερ βγήκε νικητής, κρατώντας το 2-1 ως το φινάλε. Να σημειωθεί πως στις καθυστερήσεις ο Μπα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με παίκτη λιγότερο.

Τα στιγμιότυπα:




Τα γκολ:








Το χαμένο τετ-α-τετ του Μασούρα:




Το πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.