Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Με το ένα πόδι στον τελικό η Σεβίλλη, 2-0 την Μπαρτσελόνα (video)

Κύπελλο Ισπανίας: Με το ένα πόδι στον τελικό η Σεβίλλη, 2-0 την Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2021 00:57
Η Σεβίλλη κέρδισε με 2-0 την Μπαρτσελόνα στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν» και απέκτησε ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας έκανε η Σεβίλλη μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Μπαρτσελόνα στην Ανδαλουσία.

Η Μπαρτσελόνα είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μέσι στο 11ο λεπτό αλλά ο Μπουνού έδιωξε με το πόδι. Η Σεβίλλη απάντησε στο 19’ με καλό σουτ του Κουντέ, το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι και έξι λεπτά μετά ο Γάλλος άνοιξε το σκορ με τρομερή ατομική ενέργεια και τελείωμα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι Ανδαλουσιανοί «άγγιξαν» και ένα δεύτερο γκολ με σουτ του Εσκουδέρο από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι.

Στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να απαντήσει και είχε δύο σημαντικές στιγμές με τον Μέσι, αλλά ο Αργεντινός δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Μπουνού. Η Σεβίλλη κράτησε το μηδέν και στο 85’ χτύπησε με έναν πρώην Καταλανό, αφού ο Ράκιτιτς βγήκε σε θέση βολής από πάσα του Τόρες και με άψογο τελείωμα έκανε το 2-0. Στις καθυστερήσεις η Μπαρτσελόνα «άγγιξε» το 2-1, αλλά ο Μπουνού απέκρουσε το απευθείας φάουλ του Μέσι, κρατώντας το 2-0 ως το τελικό σφύριγμα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.