Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός – Άρης 2-1: Πήραν προβάδισμα με Χασάν οι «ερυθρόλευκοι» (video)

Ολυμπιακός – Άρης 2-1: Πήραν προβάδισμα με Χασάν οι «ερυθρόλευκοι» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2021 23:28
Ο Ολυμπιακός με δύο γκολ του Χασάν (1’, 14’) κέρδισε με 2-1 τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και απέκτησε το μικρότερο δυνατό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, εν όψει της ρεβάνς στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Μπα με αυτογκόλ (3’) το γκολ των «κίτρινων», αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Παπασταθόπουλος.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χασάν, ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και απέκτησε μίνιμουμ προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Βέβαια το εκτός έδρας γκολ των «κίτρινων» με το αυτογκόλ του Μπα αφήνει τα πάντα ανοιχτά εν όψει της ρεβάνς στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατέβασε ενδεκάδα με αρκετούς αναπληρωματικούς αλλά είδε την ομάδα του να προηγείται πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού παιχνιδιού. Ο Βρουσάι έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα για τον Κάιπερς, αυτός γύρισε ωραία στον Χασάν και ο Αιγύπτιος με όμορφο τελείωμα άνοιξε το σκορ. Η απάντηση του Άρη ήταν άμεση, αφού στο 3’ ο Μάνος γύρισε τη μπάλα από τα αριστερά, αυτή κόντραρε στον Μπα και κατέληξε στα δίχτυα του Τζολάκη για το 1-1.

Ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε και στο 14’ ανέκτησε το προβάδισμα του με το δεύτερο γκολ του Χασάν. Ο Χολέμπας έκανε το γέμισμα από τα αριστερά, ο Αιγύπτιος βγήκε προ του Σάκιτς και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα.

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν νέα άμεσα απάντηση, αφού στο 20’ ο Μπερτόγλιο είδε τον Τζολάκη εκτός θέσης, αλλά το τελείωμα του από μακρινή θέση ήταν άστοχο. Από εκείνο το σημείο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και το παιχνίδι κυλούσε σε χαμηλό τέμπο. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή αλλά δυσκολεύονταν να απειλήσει με αξιώσεις και η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία μετά το γκολ σημειώθηκε στο 71’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, ο Κάιπερς πήρε την κεφάλαια αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Η επόμενη και τελευταία αξιόλογη φάση ήρθε στις καθυστερήσεις, όπου ο νεοεισελθόντας Ελ Αραμπί πάτησε περιοχή κι έκανε το σουτ, αλλά ο Τζέγκο απομάκρυνε λίγο πριν τη γραμμή, κρατώντας το 2-1 ως το φινάλε.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Λαλά, Παπασταθόπουλος (68' Σεμέδο), Μπα, Χολέμπας, Μπουχαλάκης (61' Καμαρά), Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι (80' Μασούρας), Κάιπερς (80' Ελ Αραμπί), Χασάν (61' Φορτούνης).

Αρης (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης (60' Μπελαουάν), Ροζ, Σάκιτς (60' Ιωάννου), Σάσα, Τζέγκο, Γκάμα (80' Μπρούνο), Σίλβα, Μπερτόλιο (59' Κάτσε), Μάνος (69' Μήτρογλου).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.