Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «8» μέσω παράτασης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «8» μέσω παράτασης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2021 02:58
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 1-0 την Γουέστ Χαμ στην παράταση στο «Όλντ Τράφορντ» και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας. Μεγάλη πρόκριση και για την Μπόρνμουθ, η οποία παρότι αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, κέρδισε με 2-0 την Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ» και θα δώσει το «παρών» στους «8» για πρώτη φορά μετά το μακρινό 1957.

Με δύο παιχνίδια άνοιξε η αυλαία της φάσης των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην Γουέστ Χαμ του Ντέιβιντ Μόγιες και χρειάστηκε το γκολ του ΜακΤόμινεϊ στο 97’ της παράτασης για να πάρει την πρόκριση 1-0 στο «Όλντ Τράφορντ» (0-0 κ.δ.).

Στο άλλο παιχνίδι, η Μπόρνμουθ έκανε τη μίνι έκπληξη, αφού κέρδισε με 2-0 την Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ» και προκρίθηκε στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά το 1957. Τα «κεράσια» που είχαν τον υπηρεσιακό Γούντγκειτ στον πάγκο, προηγήθηκαν στο 21’ με τον Σάριτζ, στο δεύτερο μέρος απορρόφησαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα την πίεση των «κλάρετς» και στο 88’ «κλείδωσαν» τη νίκη-πρόκριση με εύστοχο πέναλτι του Στάνισλας.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται την Τετάρτη (10/2) με τις αναμετρήσεις Σουόνσι-Μάντσεστερ Σίτι, Λέστερ – Μπράιτον, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ- Μπρίστολ Σίτι και Έβερτον – Τότεναμ.

Τα στιγμιότυπα:


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ 1-0 παρ. (0-0 κ.δ):




Μπέρνλι - Μπόρνμουθ 0-2:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.