Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» το Άρσεναλ-Μπενφίκα

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» το Άρσεναλ-Μπενφίκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2021 21:17
Στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα διεξαχθεί η ρεβάνς της Άρσεναλ με την Μπενφίκα για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, όπως ανακοίνωσε η UEFA.

Οι απαγορεύσεις στις πτήσεις από Ηνωμένο Βασίλειο που ισχύουν στα ευρωπαϊκά κράτη, λόγω του υψηλού βαθμού που παρουσιάζει η χώρα στη μετάλλαξη του Covid-19 έχει οδήγησε την UEFA να ορίζει σε ουδέτερα γήπεδα τις αναμετρήσεις των αγγλικών ομάδων στα νοκ-άουτ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Όπως έγινε γνωστό, η ρεβάνς της Άρσεναλ με την Μπενφίκα για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ θα διεξαχθεί στην χώρα μας και συγκεκριμένα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 25 Φεβρουαρίου.

Το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου στη Ρώμη, την ημέρα που ο Ολυμπιακός θα υποδέχεται την Αϊντχόβεν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την ίδια φάση της διοργάνωσης.

Update: Η Άρσεναλ έσβησε το tweet με το οποίο ανακοίνωνε ότι η ρεβάνς με την Μπενφίκα επρόκειτο να διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ενημέρωση δε βρίσκεται στο σάιτ της UEFA κι έτσι όλα παραμένουν ανοιχτά για την έδρα διεξαγωγής του αγώνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.