Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λεβαντόφσκι: «Δεν είπα ποτέ ότι θα υπογράψω στη Μπάγερν»

Λεβαντόφσκι: «Δεν είπα ποτέ ότι θα υπογράψω στη Μπάγερν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/10/2013 15:59
Παρά το σενάριο που θέλει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να έχει ήδη συμφωνήσει με τη Μπάγερν, ο ίδιος διέψευσε τα όσα γράφονται αναφέροντας παράλληλα πως θα τον ενδιέφερε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Πολωνός επιθετικός της Ντόρτμουντ έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί από τον Ιανουάριο με όποια ομάδα επιθυμεί καθώς το συμβόλαιο του με τους Βεστφαλούς «εκπνέει» το καλοκαίρι, με τον ίδιο να τονίζει πως δεν έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μπάγερν.

Μάλιστα, ο 25χρονος δήλωσε πως θα τον ενδιέφερε να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ αποκάλυψε πως απέρριψε την Μπλάκμπερν για να υπογράψει στη Ντόρτμουντ:

«Είναι αλήθεια πως μπορώ να υπογράψω συμβόλαιο τον Ιανουάριο αλλά ποτέ δεν είπα ότι θα υπογράψω με τη Μπάγερν. Ήταν παρεξήγηση» δήλωσε στη «telegraph» ο Πολωνός φορ και συνέχισε:

«Μία μέρα θα ήθελα να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα ήταν μία σπουδαία εμπειρία. Μάλιστα είχα πρόταση από τη Μπλάκμπερν του Σαμ Αλαρντάις για να αγωνιστώ στην Αγγλία, ωστόσο η Ντόρτμουντ ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα».

Τέλος ο ίδιος ανέφερε πως είχε έρθει σε επαφή με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αλλά ποτέ δεν μίλησαν για μεταγραφή:

«Eίχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πέρυσι, αλλά δεν μιλήσαμε για μεταγραφή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.