Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «8» ο ανώτερος Άρης (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Στους «8» ο ανώτερος Άρης (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
4/2/2021 19:27
Ο Άρης ήταν ανώτερος για ακόμη ένα παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, πήρε τη νίκη με 0-2 και σφράγισε την πρόκριση του στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Μάνος (45') και Ματέο Γκαρσία (68') τα γκολ των φιλοξενούμενων, προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό ο Αστέρας.

Η ομάδα της Αρκαδίας μπορεί να πέτυχε μία σημαντική ανατροπή στο πρωτάθλημα το Σάββατο επί του Άρη, η αποστολή της στο Κύπελλο ήταν όμως αρκετά δύσκολη με το 2-0 του πρώτου αγώνα να μην της αφήνει πολλά περιθώρια. Τα πράγματα βέβαια τελείωσαν λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, όταν ο Σούντγκρεν βρήκε με ωραία κάθετη τον Μάνο και αυτός πλάσαρε υπέροχα τον Παπαδόπουλο για το 0-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί, ο Άρης όμως βρήκε και δεύτερο τέρμα όταν έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Μάνος γύρισε μέσα στην περιοχή για τον Ματέο Γκαρσία και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Πλέον οι "κίτρινοι" περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους στα προημιτελικά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.