Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Για πρώτη φορά στην ιστορία 5/5 «διπλά»! (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Για πρώτη φορά στην ιστορία 5/5 «διπλά»! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2021 00:36
Και τα 5 παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ βγήκαν «διπλά», κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία όπως αναφέρει η κορυφαία εταιρεία στατιστικής αθλητικών γεγονότων Opta.

Όποιος είχε την έμπνευση να παίξει νίκη φιλοξενούμενου και στα πέντε παιχνίδια της Τετάρτης (3/2) στην Πρέμιερ Λιγκ πήγε ένα… ιστορικό ταμείο!

Όπως αναφέρει η Opta, αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που και τα 5 παιχνίδια μιας ημέρας βγήκαν «διπλά».

Την αρχή έκαναν Μάντσεστερ Σίτι και Λέστερ. Η πρώτη κέρδισε με 2-0 την Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ» και ξέφυγε με +3 στην κορυφή, ενώ η δεύτερη νίκησε με το ίδιο σκορ την Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ» και παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ακολούθησε το «διπλό» της Έβερτον με 2-1 στην έδρα της Λιντς, ενώ η μεγάλη «βόμβα» έσκασε στο «Άνφιλντ» όπου η εκπληκτική Μπράιτον κέρδισε με 1-0 την Λίβερπουλ. Τέλος, η Γουέστ Χαμ με πρωταγωνιστή τον νεοαποκτηθέντας Λίνγκαρντ (2 γκολ στο ντεμπούτο του) πέρασε με 3-1 από την έδρα της Άστον Βίλα και μείωσε στο -2 τη διαφορά από την τετράδα.
Πρέμιερ Λιγκ: Για πρώτη φορά στην ιστορία 5/5 «διπλά»! (video)

Δείτε τα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της ημέρας:


Μπέρνλι - Μάντσεστερ Σίτι 0-2:




Φούλαμ - Λιντς 0-2:




Λιντς - Έβερτον 1-2:




Άστον Βίλα - Γουέστ Χαμ 1-3:




Λίβερπουλ - Μπράιτον 0-1:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.