Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Αποκλείστηκε από ομάδα 4ης κατηγορίας η Λεβερκούζεν (video)

Κύπελλο Γερμανίας: Αποκλείστηκε από ομάδα 4ης κατηγορίας η Λεβερκούζεν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2021 00:46
Η Ροτ Βάις Έσεν της 4ης κατηγορίας κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Λεβερκούζεν στην παράταση και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας! Προκρίσεις για Ντόρτμουντ, Χόλσταιν Κίελ και Βέρντερ Βρέμης.

Μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν από την Χόλσταιν Κίελ, ακόμα μια μεγάλη βόμβα έσκασε στο Κύπελλο Γερμανίας, αφού η Ροτ Βάις Έσεν απέκλεισε την Λεβερκούζεν.

Η ομάδα της 4ης κατηγορίας κέρδισε με 2-1 τις «ασπιρίνες» στην παράταση και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Χωρίς γκολ η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο το όνειρο των γηπεδούχων έδειχνε ότι θα έσβηνε μετά το γκολ του Μπέιλι στο 105’ που έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Κι όμως, η Έσεν ισοφάρισε σε 1-1 στο 108’ με τον Κεφκίρ και στο 117’ ο αρχηγός της Ένγκελμαν σκόραρε με εξαιρετικό τελείωμα, χαρίζοντας την ιστορική πρόκριση στην ομάδα του.



Από την άλλη, το όνειρο συνεχίζεται για την Χολστάιν Κίελ του Γιάννη Γκέλιου, αφού μετά την Μπάγερν, απέκλεισε στα πέναλτι και την Ντάρμσταντ (7-6, 1-1 κ.δ. & παρ.) και εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Η ομάδα του Κιέλου προηγήθηκε στο 58’ με τον Σέρα, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 86’ με τον Ντρουσαν κι όλα τελικά κρίθηκαν στη ρωσική ρουλέτα, όπου οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση με 7-6.

Η Ντόρτμουντ έκανε τα εύκολα δύσκολα κόντρα στην Πάντερμπορν αλλά πήρε τη νίκη με 3-2 στην παράταση. Οι Βεστφαλοί προηγήθηκαν πολύ νωρίς με 2-0 χάρη στα γκολ των Τσαν (6’) και Σάντσο (16’), αλλά η αντίπαλος της ισοφάρισε σε 2-2 με γκολτου Γιούστβαν στο 79’ και εύστοχο πέναλτι του Οβούσου στο 90+7’. Όλα κρίθηκαν στην παράταση, όπου το γκολ του Χάλαντ στο 95’ έδωσε την πρόκριση στους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν με τραυματισμό τον Σάντσο.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, η Βέρντερ Βρέμης κέρδισε με 2-0 την Γκρόιτερ Φιρτ, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (12’ Μοχβάλντ, 73’ Αγκού)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.