Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εκνευρισμένος με τους παίκτες του ο Αλέγκρι

Εκνευρισμένος με τους παίκτες του ο Αλέγκρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/10/2013 08:32
Τον εκνευρισμό του για την αδιαφορία της ομάδας του εξέφρασε ο Μάσιμο Αλέγκρι μετά τη βαριά ήττα της Μίλαν με 3-0 σε φιλικό παιχνίδι με την Καέν.

Οι «ροσονέρι» γνώρισαν τη ήττα με 3-0 σε φιλικό με την Καέν το απόγευμα της Κυριακής, και μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερο εάν δεν ήταν ο γκολκίπερ της Γκάμπριελ ο οποίος προχώρησε σε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις.

Αμέσως μετά το παιχνίδι ο Αλέγκρι δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την εικόνα της ομάδας του την οποία και χαρακτήρισε απαράδεκτη, καθώς οι παίκτες αντιμετώπισαν με αδιαφορία την αναμέτρηση:

«Παίξαμε πολύ άσχημα συνολικά και η εμφάνιση είναι απαράδεκτη. Ακόμα και σε φιλικά, οι παίκτες οφείλουν να δίνουν απαντήσεις στον προπονητή», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε:

«Δεν τα έχω με κάποιον συγκεκριμένα αλλά είναι δύσκολο να ζητάει κανείς από τον προπονητή να παίζει περισσότερο και μετά να κάνει τέτοια παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο δεν μετράει μόνο η τεχνική. Χρειάζεται να έχεις χαρακτήρα, να είσαι πεινασμένος και να έχεις ενθουσιασμό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.