Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαβορί για να αναλάβει την Αυστραλία ο Ποστέκογλου

Φαβορί για να αναλάβει την Αυστραλία ο Ποστέκογλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/10/2013 18:09
Σε αναζήτηση ομοσπονδιακού τεχνικού βρίσκεται η Αυστραλία μετά την αποχώρηση του Χόλτζερ Οσιέκ από τον πάγκο της ομάδας, με τον ομογενή προπονητή της Βίκτορι Μελβούρνης, Άγγελο Ποστέκογλου να είναι μεταξύ των υποψήφιων για τη θέση.

Η «βαριά» ήττα της Αυστραλίας με 6-0 από την Γαλλία σε φιλικό παιχνίδι ανάγκασε την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να απολύσει τον Χόλτζερ Οσιέκ, καθώς οι «σόκερους» είχαν ηττηθεί με το ίδιο σκορ και στον προηγούμενο αγώνα τους και κόντρα στη Βραζιλία.

Πλέον η ομοσπονδία ψάχνει τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό που θα οδηγήσει την ομάδα στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, με αρκετούς σχολιαστές της χώρας να υποστηρίζουν ότι η θέση θα πρέπει να δοθεί στον Άγγελο Ποστέκογλου.

Ο ομογενής τεχνικός της Βίκτορι Μελβούρνης ο οποίος έχει καθίσει το 2008 στον πάγκο της Παναχαϊκής, είναι υποψήφιος για τη θέση, με τον ίδιο να είχε αναλάβει στο παρελθόν το «τιμόνι» της εθνικής ομάδας των Ελπίδων της Αυστραλίας.

Να σημειωθεί πως μεταξύ των υποψήφιων για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι Γκους Χίντινγκ, Ζεράρ Ουγιέ, Μαρσέλο Μπιέλσα και Φρανκ Ράικαρντ αλλά και οι Τόνι Πόποβιτς και Γκράαμ Άρνολντ από την Αυστραλία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.