Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Ερυθρόλευκος θρίαμβος στο ντέρμπι! (video)

Super League Interwetten: Ερυθρόλευκος θρίαμβος στο ντέρμπι! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2021 21:27
Ο Ολυμπιακός κέρδισε με το εμφατικό 3-0 τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και βρίσκεται αγκαλιά με το πρωτάθλημα, ξεφεύγοντας με +15 από τον «Δικέφαλο του Βορρά» αλλά και με +14 από την ΑΕΚ. Ελ Αραμπί (50’), Καμαρά (77’) και Βρουσάι (89’) τα γκολ των «ερυθρόλευκων», που είχαν και τρία δοκάρια.

Και τώρα πιάστε τον! Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και εκτόξευσε στο +15 τη διαφορά από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 50’ με τον Ελ Αραμπί και στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκαν τους ανοιχτούς χώρους, σκοράροντας άλλα δύο τέρματα με τους Καμαρά (77’) και Βρουσάι (89’).

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι, πίεζε ψηλά τους παίκτες του Ολυμπιακού και τους υποχρέωνε σε ατομικά λάθη. Παρόλα αυτά, μ’ εξαίρεση ένα σουτ του Κρμέντσικ στο 4’, το οποίο έδιωξε ο Σα, δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά. Μετά το πρώτο ημίωρο, ο Ολυμπιακός ανέλαβε την κυκλοφορία, απείλησε για πρώτη φορά στο 39’ με πλασέ του Καμαρά το οποίο πέρασε λίγο άουτ κι ένα λεπτό μετά είχε δοκάρι με σουτ του Μπρούμα μέσα από την περιοχή. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 44’ με σουτ του Τζόλη από πλεονεκτική θέση, όμως ο Σα έδιωξε με το πόδι και κράτησε το 0-0 ως το ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πήρε το προβάδισμα στο 50ο λεπτό. Ο Μπουχαλάκης έβγαλε εξαιρετική μπαλιά για τον Ελ Αραμπί κι ο Μαροκινός με ωραίο τελείωμα εντός περιοχής, άνοιξε το σκορ του ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ αμέσως μετά το γκολ, βγήκε μπροστά στην προσπάθεια του να απαντήσει και είχε δύο καλές στιγμές, η πρώτη στο 66’ με κοντινή κεφαλιά του Ουάρντα που απέκρουσε ο Σα και η δεύτερη στο 69’ με μακρινό σουτ του Ελ Καντουρί, το οποίο «έβγαλε» ο Πορτογάλος γκολκίπερ.

Ο Ολυμπιακός απάντησε στο επόμενο λεπτό με δυνατό σουτ του Καμαρά το οποίο βρήκε στο δοκάρι μετά από παρέμβαση του Ζίβκοβιτς και επτά λεπτά μετά πέτυχε δεύτερο γκολ. Ο Ελ Αραμπί έφυγε στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Καμαρά, ο οποίος με δυνατό σουτ, έστειλε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Ζίβκοβιτς και έκανε το 2-0. Από τον Ελ Αραμπί ξεκίνησε και το 3ο γκολ του Ολυμπιακού στο 89’. Ο Μαροκινός έκλεψε τη μπάλα κι έδωσε στον Βρουσάι, αυτός σημάδεψε το δοκάρι αλλά πήρε το ριμπάουντ κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Τα στιγμιότυπα:




Τα γκολ:







Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.