Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρινάκης για Σωκράτη: «Πρέπει στην Ελλάδα να σεβόμαστε αξίες και ποδοσφαιριστές»

Μαρινάκης για Σωκράτη: «Πρέπει στην Ελλάδα να σεβόμαστε αξίες και ποδοσφαιριστές»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
25/1/2021 21:41
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του Σωκράτη Παπασταθόπουλου μίλησε στο MEGA όπου αναφέρθηκε στην μεγάλη μεταγραφή της ομάδας του.

Παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα 2.5 χρόνια είναι και επίσημα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Έλληνας αμυντικός έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο και στο συμβάν ήταν παρών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον 32χρονο αμυντικό.

Αναλυτικά όσα είπε στο MEGA ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού:

«Tον Σωκράτη τον είχα γνωρίσει πριν από τρία χρόνια στο Λονδίνο. Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση ως άνθρωπος. Στην Ελλάδα δεν έχουμε πολυτέλεια να έχουμε παίκτες με τόσο μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη (όπως ο Σωκράτης). Μας έχει τιμήσει ως χώρα. Εμείς κάθε μέρα 'χτίζουμε'. Από τη στιγμή που έχουμε διαφορά μεγάλη με τους αντιπάλους μας δεν σταματάμε να επενδύουμε σε προσωπικότητες και παίκτες όπως ο Σωκράτης.

Βλέπουμε την πορεία στην Ευρώπη και το μέλλον και θέλουμε και τα επόμενα χρόνια να είναι δημιουργικά και γεμάτα επιτυχίες. Είναι μία εύκολη απόφαση να πληρώσεις και κάτι παραπάνω για να επιβραβεύσεις την αξία του κάθε παίκτη και ενός τέτοιου παίκτη. Θα πρέπει στην Ελλάδα να σεβόμαστε αξίες και παίκτες που έχουν υψώσει ψηλά την ελληνική σημαία στην Ευρώπη. Να είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε και τι γράφουμε.

Τις συνθήκες που βρήκε ο Σωκράτης και πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν: Τα χρήματα παίζουν τον ρόλο τους. Όμως ο παίκτης έρχεται και βλέπει τις εγκαταστάσεις και τους συμπαίκτες του. Δεν είναι μόνο τα χρήματα για έναν παίκτη. Παίζουν το ρόλο τους, αλλά από εκεί πέρα, βλέπει το περιβάλλον, βλέπει τις εγκαταστάσεις βλέπει την προοπτική τους συμπαίκτες του, την οργάνωση και πράττει ανάλογα​. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.