Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Λάμπαρντ από την Τσέλσι

Τέλος ο Λάμπαρντ από την Τσέλσι

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
25/1/2021 14:33
Η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα την λήξη της συνεργασίας της με τον Φρανκ Λάμπαρντ και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Ο Άγγλος προπονητής και θρύλος της ομάδας αποτελεί παρελθόν μετά από ενάμιση χρόνο από την τεχνική ηγεσία των «μπλε». Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με αρκετές προσδοκίες, ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα για μεταγραφές και μπορεί το ξεκίνημα να ήταν καλό αλλά η συνέχεια δεν δικαίωσε τον 42χρονο τεχνικό.

Η Τσέλσι μπορεί να πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο επί της Λούτον την Κυριακή, η πορεία της όμως στο πρωτάθλημα ήταν αυτή που οδήγησε στην απόλυση του Λάμπαρντ. Η ομάδα του Λονδίνου μετράει μόλις δύο νίκες στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς και στο -5 από την πρώτη 4αδα.

Οι Βέρνερ και Χάβερτζ ακόμα δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα παρά τα πολλά εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν για την απόκτηση τους το καλοκαίρι και σύμφωνα με τους Άγγλους πρώτο φαβορί για αντικαταστάτης του Λάμπαρντ, είναι ο Τόμας Τούχελ που έμεινε απολύθηκε πριν λίγο καιρό από την Παρί.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.