Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογιάτος: «Δεν με άφησαν να δουλέψω στον Παναθηναϊκό, ήταν καταστροφή»

Πογιάτος: «Δεν με άφησαν να δουλέψω στον Παναθηναϊκό, ήταν καταστροφή»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/1/2021 15:17
Ο Ντάνι Πογιάτος μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «AS» κι αναφέρθηκε στο αποτυχημένο πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ο κόουτς ο οποίος πλέον εργάζεται στην ιαπωνική Τοκουσίμα, έμεινε στον πάγκο του «τριφυλλιού» μόνο για τρία παιχνίδια, πριν αντικατασταθεί τον περασμένο Οκτώβριο, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι «πράσινοι» δεν του επέτρεψαν να δουλέψει όπως ήθελε, ενώ δεν είχε ενημερωθεί για την απομάκρυνσή του.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Δεν γνωρίζω τι συνέβη. Προέρχονταν από προβλήματα με το Financial Fair Play. Άλλαξαν παίκτες, τεχνικό διευθυντή. Δεν με άφησαν να δουλέψω. Η δυναμική της ομάδας δεν ήταν τόσο κακή. Ήμουν χαρούμενος στη Ρεάλ, αλλά έφυγα επειδή μου είπαν (απ' τον Παναθηναϊκό) να δώσω ένα στυλ στην ομάδα. Κάναμε μια ήττα και μια ισοπαλία με γκολ στο τέλος και ήθελαν ν' αλλάξουν προπονητή. Υπήρχε καλή προδιάθεση από τον ιδιοκτήτη και δεν υπήρξε κάποιο τελεσίγραφο. Ήταν πολύ περίεργο».

Για την απόλυσή του:

«Μια μέρα που είχα άδεια, ήμουν έξω με τη γυναίκα μου και με ενημέρωσαν να πάω στα γραφεία. Αλλά πριν απ' αυτό, η απόλυση είχε ήδη κυκλοφορήσει στον Τύπο. Ήταν καταστροφή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.