Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Σιαμπάνης ζητάει αποζημίωση 250.000 ευρώ από τον ΠΑΟΚ

Ο Σιαμπάνης ζητάει αποζημίωση 250.000 ευρώ από τον ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
12/1/2021 18:32
Ο τερματοφύλακας του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης κατέθεσε αγωγή κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του αντιπροέδρους της Μάκη Γκαγκάτση με την οποία ζητά αποζημίωση 250.000 ευρώ.

Ο Μάριος Σιαμπάνης κατέθεσε αγωγή κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και του αντιπροέδρου της Μάκη Γκαγκάτση ζητώντας μάλιστα αποζημίωση ύψους 250.000 ευρώ για τον λόγο ότι δημοσιοποιήθηκαν τα προσωπικά του στοιχεία.

Αυτή του η κίνηση βέβαια δεν έμεινε αναπάντητη από την πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά» ο οποίος σχολίασε τα έξης:

«Όλως τυχαίως, μια μέρα πριν το ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός επιλέχθηκε να επιδοθεί η αγωγή του Μάριου Σιαμπάνη εναντίον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά του Μάκη Γκαγκάτση με δικηγόρο την... Άσπα Σουλούκου (αδερφή της γενικής διευθύντριας του Ολυμπιακού επιβεβαιώνοντας τις θέσεις μας περί συγκοινωνούντων δοχείων) ζητώντας αποζημίωση 250.000€. Προφανώς, το παιδί από κάπου πρέπει να βγάλει τη διαφορά από το συμβόλαιο που άφησε στον ΟΣΦΠ για να ζήσει το όνειρό του με 28.000€ στον πάγκο του Άρη.

Η προσοχή μας είναι στραμμένη στον αυριανό αγώνα, ωστόσο μέχρι το τέλος του μήνα θα βρεθούν προ εκπλήξεως με τις νομικές και νόμιμες ενέργειές μας όσοι νομίζουν ότι το να παίζουν με την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ είναι μια ανέξοδη επιλογή.

Να μείνουν συντονισμένοι»..

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.