12/1/2021 17:26

Μπέος: «Όνειρό μου ένας τίτλος, ουδεμία εμπλοκή με ΠΑΟΚ»

Μπέος: «Όνειρό μου ένας τίτλος, ουδεμία εμπλοκή με ΠΑΟΚ»
Σενάρια αναφορικά με εμπλοκή του Αχιλλέα Μπέου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ κυκλοφόρησαν την Τρίτη (12/1), αλλά ο ίδιος Δήμαρχος Βόλου έσπευσε να τα διαψεύσει.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Μαγνησίας παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Metrosport και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Η παρουσία μου στον Βόλο είναι με Διοίκηση Πρωτοδικείου ώστε στην συνέχεια να ασχοληθώ με την πόλη μου σαν Δήμαρχος. Μέχρι το καλοκαίρι θα είμαι εκεί, για να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω, θέλω να ξεκουραστώ και να ασχοληθώ με την πόλη. Μετά θα ασχοληθώ μόνο με ομάδες για τίτλους. Έχω προτάσεις. Προέχουν άλλα πράγματα όμως. Όταν έρθει η στιγμή, δεν θα τους διεκδικήσω, θα τους κερδίσω κιόλας. Ακούω κάτι μπάτζετ, στους «4» του Champions League θα πήγαινα με αυτό το μπάτζετ. Θα ξεκουραστώ και ίσως επανέλθω για να γράψουμε ιστορία και να πάρω τίτλο, Είναι όνειρο μου, ούτε τους βλέπω όλους αυτούς ποδοσφαιρικά. Σαν επιχειρηματίες είναι όλοι τους μεγάλοι, αλλά ποδοσφαιρικά δεν τους βλέπω. Θέλω να αξιοποιηθούν οι γνώσεις μου με τίτλους. Έχουν γίνει συζητήσεις αλλά δεν είναι επί του παρόντος, προτεραιότητα τώρα για μένα είναι η πόλη του Βόλου».

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση είχε ως αποτέλεσμα να «φουντώσουν» οι φήμες για ενασχόλησή του με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ωστόσο ο ίδιος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ήταν σαφής υποστηρίζοντας ότι:

«Σε πλήρη παρερμηνεία και διαστρέβλωση των όσων ανέφερα σε σημερινή μου συνέντευξη στο ραδιόφωνο Metrosport και το δημοσιογράφο Γιώργο Μπούζο προχώρησαν ορισμένοι για λόγους προφανείς αποσκοπώντας σε μια πρόσκαιρη δημοσιότητα. Ευτυχώς για όσους ενδιαφέρονται για την αλήθεια μπορούν να ακούσουν το ηχητικό από τη συνέντευξη που βρίσκεται δημοσιοποιημένο και να διαπιστώσουν τι ακριβώς ελέχθη.

Ουδεμία αναφορά υπήρξε σε εμπλοκή μου στα του ΠΑΟΚ, αλλά και ουδεμία αναφορά σε πρόσωπα ή άλλες ομάδες. Επαναλαμβάνω το ηχητικό της συνέντευξης είναι απόλυτα διαφωτιστικό και αποκαλυπτικό της αλήθειας. Αλλωστε στην παρούσα συγκυρία όπως κατ επανάληψη έχω τονίσει το μόνο μου ενδιαφέρον έχει να κάνει με τα θέματα του Βόλου, του οποίου έχω την τιμή να είμαι Δήμαρχος».

Στοιχεία για τον αγώνα:
Βόλος ΝΠΣ - Λαμία
Ομάδες:
Βόλος ΝΠΣ, Λαμία

Σχόλιο:

lazaros3112 12/1/2021 19:47

ουδεμια εμπλοκη με τον παοκ χαχαχαχαχαχα μπεο εμενα με επεισες χαχαχαχαχαχα.....

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται .