Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπόλονι: «Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται 2-3 βασικούς παίκτες αλλά δεν είναι εύκολο»

Μπόλονι: «Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται 2-3 βασικούς παίκτες αλλά δεν είναι εύκολο»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
8/1/2021 19:12
Ο Λάζλο Μπόλονι αποκάλυψε ότι επιθυμεί την ενίσχυση του Παναθηναϊκού με δύο-τρεις παίκτες οι οποίοι θα πάρουν θέση στη βασική ενδεκάδα της ομάδας.

Ωστόσο ο Ρουμάνος προπονητής υπογράμμισε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο.

Μένει να φανεί λοιπόν αν οι «πράσινοι» θα μπορέσουν να δυναμώσουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του έμπειρου κόουτς στη Nova:

«Ναι, ο κύριος Μπόλονι περιμένει. Αλλά επιτρέψτε μου να δηλώσω το εξής. Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ενισχύσουμε το σύνολο. Για να ενισχύσεις αυτό το σύνολο - και είναι μια αρχή που θέλω να σεβαστώ - δίπλα σε καλούς παίκτες πρέπει να φέρεις πολύ καλούς παίκτες ή για να το πω αλλιώς, πάρα πολύ καλούς παίκτες. Έχει συμβεί, παίκτες τους οποίους φέραμε και τους βρήκα εδώ, ξένοι ή νέοι παίκτες, να μην αγωνίζονται και να κάθονται στον πάγκο.

Θα ήθελα να φέρω αμέσως βασικούς, γιατί ο Παναθηναϊκός αυτό χρειάζεται. Δεν χρειάζομαι πάνω από 2-3 παίκτες. Το να βρεις αυτούς τους παίκτες και σε αυτή την κατάσταση και με τη δυνατότητα που έχει ο σύλλογος, είναι κάτι το εξαιρετικά δύσκολο. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Μέρα και νύχτα είμαστε στα τηλέφωνα, παρακολουθούμε περιπτώσεις στο wyscout, αλλά για να βρούμε αυτούς τους δύο ή τρεις παίκτες που επιθυμούμε, πιστέψτε με είναι κάτι το εξαιρετικά δύσκολο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.