Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Στα ερυθρόλευκα το ντέρμπι (video)

Super League Interwetten: Στα ερυθρόλευκα το ντέρμπι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2021 21:27
Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ελ Αραμπί (2 γκολ), κέρδισε με 3-0 την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ξέφυγε στην κορυφή μετά και τη γκέλα του ΠΑΟΚ στην Λάρισα. Στο 13’ και το 69’ τα γκολ του Μαροκινού, σκόραρε και ο Βαλμπουενά (90+3’ πεν.). Μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Μάνταλο για το 1-1 είχε η «Ένωση».

Με το δεξί μπήκε στο 2021 ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και απομακρύνθηκε κι άλλο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ελ Αραμπί, ο οποίος άνοιξε το σκορ με όμορφη κεφαλιά στο 13ο λεπτό, ενώ ο ίδιος έκανε το 2-0 στο 68’ εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην άμυνα της ΑΕΚ. Δύο λεπτά νωρίτερα, η «Ένωση», στο ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ, είχε πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Μάνταλο, ο οποίος αρχικά νικήθηκε σε τετ-α-τετ με τον Σα και στη συνέχεια σημάδεψε το δοκάρι από πλάγια θέση.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και λίγο πριν το φινάλε είχαν καλή στιγμή με απευθείας φάουλ του Τάνκοβιτς από πλάγια θέση, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Στις καθυστερήσεις όμως ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι με τον Βαλμπουενά και ο Γάλλος το εκτέλεσε εύστοχα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Με τη νίκη, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 35 βαθμούς και ξέφυγε με +7 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε βαθμούς στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ, και στο +11 από την ΑΕΚ, που έμεινε τέταρτη. Παράλληλα βρίσκεται στο +6 από τον 2ο Άρη, ο οποίος την Δευτέρα παίζει στην Λαμία.

Δείτε τα στιγμιότυπα:



Η διπλή ευκαιρία του Μάνταλου:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.