Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Βόλο ο Αλμπέρτο Μπουένο

Στον Βόλο ο Αλμπέρτο Μπουένο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2021 13:51
Την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπουένο ανακοίνωσε ο Βόλος, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να υπογράφει ως ελεύθερος από την Μποαβίστα.

Παίκτης του Βόλου είναι και επίσημα ο Αλμπέρτο Μπουένο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με τους Βολιώτες και αποτελεί τον αντικαταστάτη του Αμρ Ουάρντα, ο οποίος επέστρεψε στον ΠΑΟΚ.
Την περσινή σεζόν ο 32χρονος αγωνίστηκε στην Πορτογαλία με την Μποαβίστα, έχοντας 4 γκολ και 4 ασίστ σε 20 παιχνίδια.

Ο Μπουένο ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ρεάλ κι έχει αγωνιστεί 6 φορές με την πρώτη ομάδα της «βασίλισσας» έχοντας σημειώσει ένα γκολ. Ο ίδιος έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα της Πόρτο, μετρώντας 2 γκολ και 2 ασίστ σε 8 παιχνίδια.

Τις καλύτερες στιγμές της καριέρα του τις πέρασε στις Βαγιαδολίδ και Ράγιο Βαγιεκάνο. Με την πρώτη κατέγραψε 14 γκολ και 6 ασίστ σε 90 παιχνίδια, ενώ με τη δεύτερη 29 γκολ και 9 ασίστ σε 77 παιχνίδια. Έχει αγωνιστεί συνολικά σε 164 παιχνίδια της Λα Λίγκα μετρώντας 36 γκολ και 17 ασίστ.

Ο ίδιος έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ισπανίας και κατέκτησε με την Εθνική Νέων των «φούριας ρόχας» το Ευρωπαϊκό U19 του 2006. Μάλιστα ήταν πρώτος σκόρερ εκείνης της διοργάνωσης με 5 γκολ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπουένο Κάλβο.

Ο 32χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Βόλου.

Ο Αλμπέρτο Μπουένο Κάλβο αγωνιζόταν στην Μποαβίστα από όπου και έμεινε ελεύθερος καταγράφοντας 34 συμμετοχές και 5 τέρματα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Ρεάλ Μαδρίτης, Βαγιεκάνο, Βαγιαδολίδ, Ντέρμπι Κάουντι, Γρανάδα, Λεγκανιές, Μάλαγα και Πόρτο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.